Câciu se autofelicita, la 43 de ani: „Am comportament de leader, deși dorm în haină de poporan”

DE Valentin Mirică | Actualizat: 30.11.2021 - 21:55
Adrian Câciu Foto: Captură TV

În 2017, la împlinirea vârstei de 43 de ani, ministrul de Finanțe, Adrian Câciu și-a dedicat un omagiu, pe propriul blog.

SHARE

„Pot fi orice. Președinte, deputat, senator, premier, ministru, funcționar, director, CEO, CFO și alte C-uri din astea bombastice, simplu angajat, “șef la lopeți”, ca să nu spun șef de post. Pot fi prietenul celui sărac, dușmanul celui prost, duhovnicul celui bogat.

Citește și: Testele de salivă ale vrajbei. Părinți & sindicate: Nu respectă reguli sanitare. Guvern: Sunt sigure

Am fost multe și voi fi și mai multe. Am prieteni, am și dușmani, și cei mai mulți mă văd ca pe o persoană controversată. Pentru că nu am “hățuri”. Nu mă ține nimeni în lesă. Iar dacă încearcă, poate-l mușc!

Am comportament de leader, deși dorm în haină de poporan. Unii mă invidiază, alții mă bârfesc. Unora le plac, altora nu. Acum, să-mi fie scuzată aroganța, nici nu o să încerc să le plac! Tati, e greu să mă înțelegeți dacă nu priviți viața “pro’! Iubesc prea mult această țară ca să îmi pierd timpul explicând unora cum își irosesc energia pe chestii fără rost. Prefer sa fac, să tac și să-i las în pace pe proști! Sunt un optimist incurabil, un idealist notoriu, la mine nu există “nu se poate”, există doar “hai să încercăm”. Nu cred în tabu-uri, iar tabu-urile sunt speriate de mine!”, a scris Câciu pe Facebook. 

El anunța că s-ar putea apuca de cântat și pregătise și un nume de scenă, „shadow man”.

„Când m-oi lăsa de încercarea de a face bine țării mele și poporului meu, poate o să mă apuc de muzică. Însă nu aș vrea să se știe că eu cânt. The shadow man, așa îmi va fi numele! Nu am nevoie de publicitate. Dumnezeu mă iubește așa, anonim. Și eu îl iubesc, așa impersonal, cum mi se prezintă”, scria Câciu, la 19 februarie 2017.

Citește și: Silviu Dumitrache, șeful spionilor de la „Doi și-un sfert”, două stele de general în ultimul an

Actualul ministru de Finanțe mai amenința cu o candidatură la prezidențiale: „Nu m-am decis ce fac în 2019. Dacă mai fac multe figuri Klaus sau Dacian, s-ar putea să ma aibă contracandidat. Cu dosarele pe masă”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.