Bugetul Sectorului 1 nu s-a votat, Clotilde Armand se ceartă cu PNL

DE Alexandru Pop | 12.04.2021 - 15:52
Bugetul Sectorului 1 nu s-a votat, Clotilde Armand se ceartă cu PNL/FOTO: Hotnews

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat miercuri, ședință de Consiliu Local pentru aprobarea bugetului unității administrative pe anul 2021. Bugetul Sectorului 1, însă, nu s-a votat, după ce Clotilde Armand s-a certat cu PNL.

SHARE

Consilierii PNL cu care este în coaliție și PSD nu au votat însă ordinea de zi a ședinței, astfel că niciunul dintre proiecte nu a mai fost supus la vot. Consilierii PNL au motivat în discuțiile purtate înaintea votării ordinii de zi că Primăria nu a organizat o dezbatere publică și au invocat încălcări ale legii.

Citește și: FOTO Biden junior, petreceri nud cu mai multe femei și droguri. Scandal uriaș

Clotilde Armand a declarat că bugetul a stat în dezbatere publică 3 săptămâni, și a cerut consilierilor PNL să dea un termen clar, cât au nevoie ca să studieze și să amendeze bugetul fiindcă nu poate face plăți pentru investiții, potrivit Hotnews.

Bugetul Sectorului 1 mai stă o tură

Consilierii PSD au cerut mai mulți bani pentru spitale, la ședință participând și managerii spitalelor Grigore Alexandrescu și Oftalmologie care au cerut fonduri. Primarul Clotilde Armand a declarat că s-au dat bani, mai mulți ca anul trecut, deși bugetul este unul mai mic, circa 8 milioane lei.

Citește și: Rusia și SUA trimit nave de război în Mare Neagră. Kremlinul amenință cu război „pe scară largă”

”Primăria este deschisă, rugămintea este să ne grăbim, suntem în aprilie, nu am putut să plătim nicio investiție, sunt investițiile în școli care trebuie plătite. După două săptămâni de dezbateri am mai lăsat o săptămână. Oamenii ce vor este să votăm. Cât vreți să mai dezbatem. (...) Va propun să lăsați campania electorală la o parte și să anunțați de cât timp aveți nevoie să studiați și să amendați bugetul”, a declarat primarul Clotilde Armand în timpul ședinței de Consiliu Local.
Votul pe ordinea de zi a fost următorul: 1 vot împotrivă, 13 abțineri și 12 voturi pentru.

Înainte de ședința de Consiliu Local PNL a transmis că va vota bugetul cu o condiție fermă: legalitate deplină.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.