Baronul PSD, Ionel Arsene, onorat de un sobor de preoți, fără mască și respectarea distanțării

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.08.2020 - 21:28

Liderii PSD continuă să își arate lipsa de încredere în purtarea măștilor și atunci când sunt în prezența celor (care ar trebui să fie cei) mai credincioși dintre noi – preoții. PSD, prin Ionel Arsene, de exemplu, trimite încă un mesaj că masca nu trebuie purtată.

SHARE

PSD, prin Ionel Arsene, trimite încă un mesaj că masca nu trebuie purtată, iar distanțarea e un moft chiar dacă, în România, infecțiile cu COVID sunt la un nivel foarte ridicat. 

Președintele Consiliului Județean Neamț, baronul PSD Ionel Arsene a sfidat normele de distanțare socială și pe cele sanitare atunci când a urcat pe o scenă alături de mai mulți preoți. El a postat imaginile pe Facebook și a explicat contextul electoral-duhovnicesc în care a primit o distincție.

„Duminică, a fost o nouă zi de emoție pentru mine. Cu deosebită bucurie am acceptat invitația primarului Anton-Neculai Gorea, de a participa la slujba de sfințire a Complexului Parohial nou construit la Rădeni, în comuna Păstrăveni.

😊A fost un eveniment care avea să îmi umple sufletul de bucurie și emoție, pentru că alături de soborul de preoți a oficiat slujba și părintele Mitropolit Teofan.

✝️La sfârșitul rugăciunilor, am mai trăit o bucurie, căci am primit din partea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei înalta distincție „Crucea Moldavă“, simbol al dreptei credințe în Sfânta Treime, al iubirii jertfelnice și învierii Domnului Hristos, în semn de mulțumire pentru sprijinirea misiunii Bisericii.

Este o onoare pentru mine să primesc acest prețios dar și un angajament că în continuare voi fi alături de biserică, de credincioși și voi căuta soluții la problemele lor. Provin dintr-o familie de oameni care trăiesc cu credință în puterea lui Dumnezeu și știu că rugându-ne Lui, vom reuși să fim mai buni!

🙏Doamne, ai grijă de noi, cei care credem în tine!”, scrie pe FB Ionel Arsene.

Arsene apare într-o poză de grup înghesuit printre zeci de oameni și de copii. Doar o parte dintre copii purtau mască.

Pe cât de evlavios se arată baronul PSD, pe atât de disprețuitor este față de normele lumești de igienă și de distanțare socială.

Arsene nu este la prima astfel de exemplu. Într-o poză de grup, liderii PSD s-au grupat fără mască și respectarea distanțării. În imaginea de jos apar Marcel Ciolacu dar și Ionel Arsene (Nemț), secretarul general PSD Paul Stănescu (Olt), Marian Oprișan (Vrancea), Dumitru Buzatu (Vaslui) alături de alți șapte lideri ai partidului din Moldova.

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.