What's UP a fost lăsat fără „iarbă” de instanță, dar a scăpat de ultraj. Mușcase un polițist

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.11.2021 - 15:08
What's UP a fost lăsat fără „iarbă” de instanță, dar a scăpat de ultraj. Mușcase un polițist. / Foto: spynews.ro

Artistul Marius Marian Ivancea, alias „What's UP”, a scăpat de problemele sale cu legea atât în dosarul pentru deținere de droguri, cât și în dosarul pentru ultraj. Instanța i-a conficat însă 1,8 grame de cannabis.

SHARE

What's UP, cunoscut de procurorii DIICOT drept Ivancea Marius Marian, a scăpat definitiv de probleme cu legea, însă a rămas fără droguri. 

„Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri.

Confiscă de la intimatul IVANCEA MARIUS MARIAN cantitatea de 1,80 grame Cannabis, depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Romane – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, conform dovezii seria DCJSEO nr. 522354/15.05.2020. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, a decis instanța, informează spynews.ro.

Citește și: VIDEO Nunta anului, în Iași: tanti Sofica, 76 de ani, i-a spus „Da” lui Miluță, burlacul satului

Potrivit legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

What's UP a scăpat definitiv și de dosarul de ultraj

Marius Ivancea a scăpat definitiv și de dosarul de ultraj, anul trecut. După ce a fost ținut la sertar câteva luni, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul în care Marius Ivancea era acuzat că a agresat trei polițiști.

La fel ca și DIICOT, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a trimis instanței dosarul buclucaș pentru confirmarea soluției.

Citește și: Bia Khalifa, iubita rapperului Tudor Sișu, a dezvăluit că este bisexuală

 „Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASRIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, a decis anul trecut instanța.

În 2019, cu puțin timp înainte de Crăciun, What's UP a fost săltat de un echipaj al Secției 17. Pentru că artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În plus, artistul i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști, relatează spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te