Florin Roman, după gestul lui Ghinea în dosarul BMW-urilor: „Procurorii nu le cântă în strună”

DE Alin Crișan | Actualizat: 14.12.2023 - 20:46
Florin Roman, după gestul lui Ghinea în dosarul BMW-urilor: „Procurorii nu le cântă în strună” - Foto: Arhivă/ Imagine cu caracter ilustrativ

Florin Roman, după gestul lui Ghinea în dosarul BMW-urilor: „Procurorii nu le cântă în strună”.

SHARE

Florin Roman, deputat PNL și vicepreședinte al formațiunii, acuză că acțiunea lui Cristian Ghinea de a depune o plângere împotriva unei ordonanțe de clasare în cazul lui Lucian Bode are un caracter predominant politic.
 
Florin Roman subliniază că acțiunea lui Cristian Ghinea de a contesta la DNA clasarea dosarului în care este implicat Lucian Bode, referitor la BMW-urile pentru poliție, reprezintă doar „un gest disperat” de a reveni în atenție. Asta în condițiile în care USR s-a afundat în „mocirla politicii”.

Florin Roman, după gestul lui Ghinea în dosarul BMW-urilor: „Procurorii nu le cântă în strună”

„Gestul domnului Cristian Ghinea, de a depune o plângere împotriva unei ordonanțe de clasare, în cazul Lucian Bode, este unul eminamente politic. Un gest disperat al unui USR care se scufundă tot mai adânc în mocirla politicii. Mai nou, useriștii sunt supărați că procurorii nu le cântă în strună și nu dau soluții pe care Ghinea și Drulă și le doresc în competiția politică.

Recent, liderul USR, care poza triumfalist în apărătorul parchetului, acuză DNA ca și-a permis să-i cheme la audieri pe foștii miniștri ai Sănătății, din partea USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

De parcă ei ar fi mai presus de lege pentru că sunt membri USR. Ghinea și Drulă vorbesc de “malpraxis judiciar” când în fața procurorului sunt citați useriștii, când e vorba de adversari politici, retorica e “hoți și corupți”. Pentru toate aceste presiuni asupra parchetului, CSM s-a autosesizat și a concluzionat ca Drulă face declarații care pun presiune și produc imixtiune în actul de justiție. 

Dublul limbaj al USR nu mai miră pe nimeni. Cazul penal al primarului Clotild Armaund, este și el trecut de USR la eticheta de “malpraxis juridic”.

Adică, dacă e cineva de la USR, nu se pune. Eu sper că dl Drulă e bine și nu s-a lovit singur cu ranga la cap. Pentru că altfel, îl așteptam să fie bărbat și să depună chiar el plângerea. Nu să își trimită băiatul de casă, dl Ghinea, cel căruia îi vărsa mii de euro lunar din bani publici.

Citește și: Florin Roman: „Moţiunea simplă împotriva lui Boloş este o simplă maculatură”

Întoarcerea armelor de către USR împotriva justiției și a statului de drept, dublul limbaj al liderilor USR, ne arată că în cazul domniilor lor, nu a fost decât prosteală, pentru tot mai puțini români care miros ipocrizia USR. 

Închei prin a spune: Iartă-i Doamne că nu știu ce fac”, dar teamă îmi e că după ce susțin consumul de canabis, să nu-l văd pe Ghinea că depune plângere și împotriva Cerului!”, a declarat Florin Roman.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te