VIDEO Un bărbat a intrat cu mașina în sediul Poliției. S-a oprit în lift. „Voia să se facă auzit”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 26.01.2023 - 13:01
Un bărbat a intrat cu mașina în sediul Poliției. S-a oprit în lift. „Voia să se facă auzit” - FOTO: Captura video

Un bărbat nervos pe Poliția din Colorado a intrat cu camioneta prin geam direct în sediul poliției și s-a oprit în liftul instituției. Polițiștii spun că „nu a existat nicio ezitare, oprire sau încetinire a mașinii care se îndrepta spre intrarea principală.

SHARE

Poliția din Colorado acuză un bărbat că a intrat intenționat marți cu camioneta sa în holul unei secții de poliție, în încercarea de a se "face auzit".

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Grand Junction a declarat că Nathan Chacon, în vârstă de 45 de ani, a intrat cu mașina sa Chevrolet Silverado din 2007 în holul secției de poliție miercuri după-amiază, în jurul orei 12:30, adăugând că, "în mod miraculos", nicio persoană nu a fost rănită.

O declarație de arestare precizează că "nu a existat nicio ezitare, oprire sau încetinire înainte ca camionul să se îndrepte direct spre ușile principale ale holului, să accelereze și să treacă prin două seturi de uși metalice cu geamuri antiglonț".

Citește și: VIDEO Rusia a simulat un atac nuclear după ce o fregată s-a abătut de la curs și s-a apropiat de SUA

În momentul incidentului, 11 angajați lucrau în spatele pereților cu geamuri care au împiedicat camioneta să mai provoace pagube sau să facă rău clădirii și ocupanților acesteia.

Ofițerul de poliție care a redactat declarația de arestare a declarat că camionul a trecut prin mai multe bănci din hol, folosite de cetățenii care așteaptă fie "să raporteze că au fost victime ale unei infracțiuni, fie să obțină asistență de orice fel de la Departamentul de Poliție".

„Din fericire, nimeni nu folosise băncile sau nu se afla în hol în momentul acestui accident, ceea ce ar fi fost o activitate normală într-o zi lucrătoare în jurul orei 12:30", se arată în declarația de avere.

 

Citește și: VIDEO Biden a făcut anunțul. SUA vor livra Ucrainei 31 de tancuri M1 Abrams

Bărbatul a crezut că era „urmărit” de mai multe mașini

Chacon, bărbatul care a provocat intenționat accidentul le-a spus anchetatorilor că a crezut că era "urmărit" de mai multe mașini după ce a plecat de acasă miercuri dimineața, adăugând că "a devenit paranoic în legătură cu aceste vehicule și a început să facă viraje neregulate și să cotească pe străzile laterale pentru a evita aceste vehicule".

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că „a ales să intre cu mașina în hol” pentru că nu a vrut să fie ucis, dar a făcut acest lucru pentru "a fi auzit", se arată în declarația sub jurământ, adăugând că Chacon "știa că a fost o prostie".

Acuzat de tentativă de crimă

Chacon este acuzat de tentativă de crimă de gradul întâi, tentativă de agresiune de gradul întâi, tentativă de omucidere din culpă, tentativă de conducere imprudentă, tentativă de agresiune din culpă, infracțiune și periclitare imprudentă.

Potrivit documentului, înregistrările arată că "există cel puțin 90 de apeluri de serviciu care îl implică pe Nathan în ultimii ani, în care acesta raporta întâmplări ciudate care au fost nefondate", potrivit Foxnews.

În total, poliția spune că pagubele produse la holul departamentului, la ușile de intrare și la geamurile antiglonț sunt estimate la o valoare de peste 100.000 de dolari

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te