VIDEO Scandal la bord între o stewardesă și un pasager: „Sunt o angajată, nu sunt servitoarea ta!"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 27.12.2022 - 10:01
VIDEO Scandal la bord între o stewardesă și un pasager: „Sunt o angajată, nu sunt servitoarea ta!" - FOTO: Twitter/shukla_tarun

O însoțitoare de bord i-a dat o mustrare binemeritată unui pasager, după ce jignirile acestuia au făcut-o pe colega femeii să se simtă umilită și să izbucnească în plâns.

SHARE

La un moment dat, pasagerul i-a spus însoțitoarei de bord pe un ton imperativ și superior să tacă, la care aceasta i-a răspuns: "Tu să taci! Nu poți vorbi cu mine așa... Sunt o angajată, nu sunt servitoarea ta". 

Incidentul a fost surprins de o cameră de luat vederi pe un zbor IndiGo de la Istanbul la Delhi, pe 16 decembrie, iar compania aeriană a lansat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

De la ce a pornit scandalul?

Problemele au început cu o confuzie legată de planurile de masă de la bord, pasagerul fiind aparent supărat din cauza opțiunilor disponibile și a ceea ce a sfârșit prin a primi. Bărbatul a cerut un sandviș și s-a înfuriat când i s-a spus că se va verifica acest lucru. Când însoțitoarea de bord a încercat să le explice că opțiunile erau limitate, bărbatul a început să țipe la femeie, care și-a pierdut la rândul ei cumpătul.

Citește și: Șeful Direcției de Informații a Ucrainei: Putin nu mai are rachete. Vom elibera Crimeea cu armele

"Vă rog să încercați să înțelegeți, există un cărucior în avion, iar opțiunile sunt limitate . Nu putem servi decât ceea ce este disponibil...", a spus ea.

Bărbatul s-a ridicat și a întrebat-o: "De ce țipați?", ea a răspuns: "Pentru că țipați la noi". Când însoțitoarea de bord a încercat să se înțeleagă cu bărbatul, situația nu a făcut decât să se înrăutățească. 

Citește și: VIDEO Cum arată elicopterul Black Hawk S în valoare de 13 milioane de dolari pe care îl ia România

"Îmi pare foarte rău, domnule, dar nu vorbiți astfel cu echipajul", a spus însoțitoarea de bord. "Vă ascult pașnic, cu tot respectul, dar trebuie să respectați și echipajul".

Însoțitoarea de zbor i-a mai spus să nu mai "arate cu degetul spre mine și să nu mai țipe la mine. Echipajul meu plânge din cauza ta." Pasagerul i-a strigat femeii să tacă din gură, lucru pe care aceasta nu l-a avut. "Tu să taci din gură. Îmi pare rău dar nu poți vorbi cu mine așa... Sunt un angajat. Nu sunt servitoarea dumneavoastră".

Poziția companiei aeriene

Compania aeriană a emis o declarație despre incident. "Suntem conștienți de incidentul care a avut loc în zborul 6E 12 de la Istanbul la Delhi pe 16 decembrie 2022. Problema a fost legată de mesele alese de anumiți pasageri care călătoresc printr-o conexiune de tip codeshare. IndiGo este conștient de nevoile clienților săi și este efortul nostru constant de a oferi o experiență curtenitoare și fără probleme clienților noștri. Analizăm incidentul și dorim să vă asigurăm că confortul clienților a fost întotdeauna prioritatea noastră principală. Ne-am angajat să oferim cea mai bună experiență în orice moment."

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te