VIDEO Prințul Harry şi Meghan i-au adus un omagiu virtual Prinţului Philip

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 10.04.2021 - 09:26
Prințul Harry şi Meghan i-au adus un omagiu virtual Prinţului Philip. / Foto: yorkshireeveningpost.co.uk

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au adus un omagiu prinţului Philip, care a încetat din viaţă vineri, pe site-ul organizaţiei lor Archewell, în timp ce speculaţiile curg în privinţa participării cuplului la înmormântarea din Marea Britanie, transmite AFP.

SHARE

Pe un fundal întunecat, un singur mesaj în relief, scris cu litere albe: "În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021", a fost afişat pe site-ul web al Archewell, organizaţia de caritate şi de producţie audiovizuală fondată de cuplu anul trecut.

"Vă mulţumim pentru devotament ... ne veţi lipsi foarte mult" se arată în tributul virtual adus bunicului prinţului Harry.

Prinţul Philip s-a stins în pace la vârsta de 99 de ani

Prinţul Philip, care s-a stins în pace la vârsta de 99 de ani în Castelul Windsor de lângă Londra, a doborât în 2009 recordul de longevitate al consorţilor monarhilor britanici, deţinut până atunci de Charlotte, soţia regelui George al III-lea.

Anunţul morţii sale a declanşat numeroase speculaţii în presă cu privire la participarea la funeraliile din Marea Britanie a cuplului Harry - Meghan, care locuieşte în prezent în Los Angeles.

Relaţia prinţului Philip cu fiul său cel mare, Charles, tatăl lui Harry, a fost adesea tensionată.

Citește și:

Harry, executiv al unui startup de sănătate mintală din Silicon Valey. Are contract și cu Netflix

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care şi-au anunţat anul trecut retragerea din cadrul monarhiei britanice şi au ales să trăiască în California, au acordat un interviu şocant în luna martie pentru Oprah Winfrey, interviu care a zguduit coroana britanică şi a avut efectul unei bombe în Regatul Unit.

Cuplul a denunţat în special rasismul anumitor membri ai familiei regale care au pus la îndoială culoarea pielii copilului lor, ce urma să se nască, precizând în afara camerelor de luat vederi că nu este vorba de regină şi nici de prinţul consort.

Citește și:

Meghan Markle ar vrea să candideze la președinția SUA din partea democraților

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.