VIDEO Extratereștrii din Triunghiul Bermudelor. Biden are 90 de zile să decidă publicarea dovezilor

DE Adina Mutăr | Actualizat: 27.09.2023 - 09:20
Extratereștrii din Triunghiul Bermudelor. Biden are 90 de zile să decidă publicarea dovezilor - Foto: marca.com (imagine cu caracter ilustrativ)
Pentagonul a dat indicii de cum arată un OZN „tipic” - Foto: DailyMail

Extratereștrii din Triunghiul Bermudelor. Biden are 90 de zile să decidă publicarea dovezilor. Guvernul SUA va fi forțat să dezvăluie existența extratereștrilor și a tehnologiei extraterestre conform unor noi legislații.

SHARE

Extratereștrii din Triunghiul Bermudelor. Biden are 90 de zile să decidă publicarea dovezilor, potrivit Actului privind divulgarea fenomenelor anomale neidentificate (UAP).

Senatul a adoptat în iulie un amendament care va face parte din Autorizația Națională de Apărare (NDAA) pentru 2024.

Extratereștrii din Triunghiul Bermudelor. Biden are 90 de zile să decidă publicarea dovezilor

Potrivit Actului privind divulgarea fenomenelor anomale neidentificate (UAP),  agențiile guvernamentale cu înregistrări, mostre de aeronave sau material „biologic” trebuie să le predea în termen de 300 de zile.

Președintele Joe Biden va avea la dispoziție 90 de zile de la intrarea în vigoare a legii pentru a numi un comitet de revizuire format din nouă persoane, responsabil de investigarea fiecărei înregistrări și de a determina dacă acestea sunt considerate UAP care ar trebui dezvăluite publicului.

Orice agenție guvernamentală care deține astfel de înregistrări va fi obligată să predea copii tipărite și digitale consiliului, care are 180 de zile pentru a investiga și 14 zile pentru a-și publica concluziile.

Președintele, totuși, poate vota împotriva dezvăluirii unor dovezi specifice dacă aceasta reprezintă o amenințare națională.

Liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, democrat, a făcut echipă cu senatorul Mike Rounds, republican, pentru a forța dezvăluirea informațiilor referitoare la „programul moștenit”, numit oficial „fenomene anormale neidentificate”.

Legea definește „programul moștenit” ca fiind „toate eforturile guvernamentale federale și locale, ale industriei comerciale, academice și din sectorul privat de a colecta, exploata tehnologii inverse de origine necunoscută sau de a examina dovezi biologice ale inteligenței non-umane vii sau decedate care este anterioară intrării în vigoare a legii”, potrivit Daily Mail.

Președintele poate amâna dezvăluirea anumitor înregistrări dacă acestea sunt identificate ca riscante pentru „apărare, operațiuni de informații, aplicarea legii sau relațiile externe”.

Legea stabilește că Guvernul federal ar avea „domeniu eminent” asupra oricăror tehnologii recuperate de origine necunoscută și că persoanele sau entitățile private pot controla orice dovadă biologică a „inteligenței non-umane”.

Propunerea lor este modelată după o lege americană din 1992 care definește gestionarea înregistrărilor legate de asasinarea în 1963 a președintelui John F. Kennedy.

O tranșă de videoclipuri cu OZN – inclusiv imagini nevăzute până acum – a fost lansată în liniște de forțele federale de aplicare a legii.

Serviciul Vamal și Protecția Frontierei din SUA, agenția responsabilă cu ținerea teroriștilor și a armelor acestora în afara țării, a încărcat zece videoclipuri ce arată aeronave cu deplasări atipice.

Videoclipurile au fost lansate la 9 august fără avertisment sau vreun comunicat de presă, fiind descoperite de civili abia la începutul acestei săptămâni.

Videoclipurile documentează un avion de luptă urmărit de un glob zburător cu mișcări derutante, precum și ceva ce pare a fi un deltaplan cu elice și încă un alt glob plutitor, interesat de „inspectarea” unui camion cu 16 roți.

Videoclipurile au fost difuzate pe un site dedicat pentru înregistrările agențiilor publicate prin solicitări conform Legii SUA pentru Libertatea Informației (FOIA).

Dar, poate cel mai semnificativ, este publicat în mod tacit filmul termic al unui OZN care a fost cercetat din 2013 și dat în secret spre analiză cercetătorilor OZN în 2015.

Este pentru prima dată când videoclipul OZN din 25 aprilie 2013 din Aguadilla, Puerto Rico, investigat de Coaliția Științifică pentru Studii UAP, este acum confirmat de Guvernul SUA ca fiind cu adevărat neidentificat.

Citește și: FOTO Misterul OZN-ului prăbușit cu piloți la bord în Italia, cu 14 ani înainte de „cazul Roswell”

Videoclipul se încadrează în seria de observații OZN în ceea ce se numește Triunghiul Bermudelor -  Miami, San Juan, Puerto Rico și Bermuda, ca puncte de reper - multe rămase neidentificate și clar, pentru specialiști, că nu au tehnologie cunoscută pe Pământ.

Întrebat de NBC News, Chris Mellon, un fost oficial al Secretarului Apărării pentru Informații, a descris publicarea acestor videoclipuri drept „foarte semnificativă”.

„Acest lucru va ajuta publicul să înțeleagă cu ce se confruntă personalul nostru militar din întreaga lume”, a spus Mellon.

Citește și: Mărturie șocantă: OZN-uri au inițiat lansarea spre SUA a unor rachete rusești aflate în Ucraina

„Primim, din partea Departamentului Apărării, între 50 și 100 de rapoarte OZN pe lună – și asta se întâmplă la nivel global.”

Câteva dintre videoclipurile lansate au redactat în mod deosebit majoritatea informațiilor de afișare heads-up din înregistrările video în infraroșu sau termice ce ar include probabil date despre altitudinea, direcția și raza de acțiune a acestor UAP-uri.

Astfel, nu se știe exact unde s-au petrecut aceste evenimente.

Și mai uimitor, Pentagonul a dezvăluit cum arată cel mai frecvent raportat OZN.

Pe baza indiciilor din observări raportate, OZN-ul tipic are o formă rotundă, de obicei descrisă ca sferică sau un glob, cu o culoare albă sau argintie, adesea translucidă.

De asemenea, are o dimensiune între 1 până la 4 metri, fără urme termale, cu o velocitate atipică și, de obicei, zboară la o altitudine sub avioanele comerciale de pasageri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te