Mărturie șocantă: OZN-uri au inițiat lansarea spre SUA a unor rachete rusești aflate în Ucraina

DE Adina Mutăr | Actualizat: 07.08.2023 - 17:46
Mărturie șocantă: OZN-uri au inițiat lansarea spre SUA a unor rachete rusești aflate în Ucraina (imagine cu rol ilustrativ)-Foto: smithsonianmag.com

Mărturie șocantă: OZN-uri au inițiat lansarea spre SUA a unor rachete rusești aflate în Ucraina. Aproape au provocat al treilea război mondial, evitat în ultima clipă.

SHARE

Mărturie șocantă: OZN-uri au inițiat lansarea spre SUA a unor rachete rusești aflate în Ucraina, oprind procedura în ultima clipă, evitând astfel un al treilea război mondial. 

Avioanele de luptă rusești au tras asupra unor posibile forme de viață extraterestre, după ce o pereche de OZN-uri aproape că au provocat izbucnirea celui de-al treilea război mondial, potrivit mărturiei sub jurământ transmisă Congresului și obținută de Fox News.

Mărturie șocantă: OZN-uri au inițiat lansarea spre SUA a unor rachete rusești aflate în Ucraina 

Mărturia a fost depusă de George Knapp, un jurnalist premiat din Las Vegas, care raporta despre fenomenul OZN și conspirațiile din jurul acestuia.

Potrivit lui Knapp, a existat o perioadă în care armata rusă a desfășurat efectiv avioane de luptă pentru a trage asupra OZN-urilor în urma unui incident care aproape a împins lumea într-un război nuclear.

Citește și: Liderul majorității din Senat, legislație uimitoare privind OZN-urile prăbușite și piloții non-umani

În mărturie, Knapp a spus că rușii au efectuat cea mai mare investigație OZN din istorie, acoperind un deceniu și pe toată desfășurarea eșalonului militar, potrivit unui oficial militar rus, colonelul Boris Sokolov, care a spus că au avut loc nu mai puțin de 45 de incidente diferite în care avioanele de luptă rusești au intrat în conflict cu OZN-uri.

Trei avioane rusești s-au prăbușit în timpul unor astfel de interceptări, ducând la moartea piloților. 

Citește și: SUA au publicat imaginile luate cu o dronă militară a unui OZN poreclit „Fantoma Bagdadului

Incidentul ce a stârnit alarma s-a petrecut la o bază ICBM rusă din Ucraina. Potrivit lui Sokolov, OZN-urile „au preluat cumva controlul asupra sistemului de lansare”.

„OZN-urile au apărut deasupra bazei, au efectuat manevre uluitoare în fața martorilor oculari uimiți și apoi au preluat cumva controlul asupra sistemului de lansare”, a declarat Knapp, potrivit Jerusalem Post.

„Rachetele au fost îndreptate brusc spre SUA. Au fost introduse cumva codurile de control ale lansării, iar baza nu a putut interveni pentru a opri ceea ce ar fi putut iniția cel de-al treilea război mondial. Apoi, la fel de brusc, OZN-urile au dispărut, iar sistemul de control al lansării s-a oprit”.

OZN-urile arată un interes intens pentru activele militare, în special pentru armele nucleare

După aceste incidente, Ministerul rus al Apărării a emis un ordin de interzicere a interceptării OZN-urilor, deoarece „ar putea avea capacități incredibile de răspuns”.

Knapp a subliniat că militari de rang înalt considerau misterul OZN ca fiind „un fenomen serios”, că sunt „reale, nu fictive”, că sunt aeronave metalice, capabile de manevre incredibile cu mult peste orice tehnologie cunoscută pe Pământ și că a existat un număr îngrijorător de incidente în care OZN-urile păreau să demonstreze un interes intens pentru activele militare, în special pentru armele nucleare. 

„Dacă aceasta nu este o chestiune de securitate națională, ce este?", a spus Knapp.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te