VIDEO Delir total în direct la TV în Rusia. Soloviov: „De ce mai există Kiev? Harkovul, să dispară”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 28.03.2024 - 12:29
Delir total în direct la TV în Rusia. Soloviov: „De ce mai există Kiev? Harkovul, să dispară” - Foto: X/ @Maks_NAFO_FELLA

Delir total în direct la TV în Rusia. Propagandistul cel mai abject al Kremlinului, Vladimir Soloviov a oferit din nou un recital delirant în direct televiziune de stat Russia 1, unde a cerut distrugerea totală a Kivului și a Harkovului.

SHARE

Vladimir Soloviov, unul dintre propagandiștii favoriți a lui Vladimir Putin și cel care lansează adesea cele mai mari amenințări cu distrugerea totală a Occidentului revine cu o nouă teorie bolnavă.

Delir total în direct la TV în Rusia. Soloviov: „De ce mai există Kiev? Harkovul, să dispară”

Acesta propagandist susține că Rusia trebuie să „steargă de pe hartă” Kievul și al doilea cel mai mare oraș al Ucrainei - Harkov pentru că ucrainenii au „trădat Marele Război Patriotic și Ortodoxia rusă”.

"Trebuie să le acordăm 48 de ore să plece de la Harkov. Și trebuie să-l distrugem total. Să-l ștergem de pe hartă.

Nu trebuie să spunem nimic altceva. Ei percep înțelegerea noastră despre fraternitate ca o slăbiciune. Frații noștri sunt oricum toți aici, au găsit o cale de a trece granița.

Citește și: Propagandistul lui Putin amenință omenirea: „Dacă Rusia pierde războiul, luăm cu noi întreaga lume”

Explicați-mi de ce mai există Kievul? De ce mai există acest oraș? Au profanat toate sanctuarele, oamenii din Kiev au acceptat acest lucru și ne-au trădat amintirile. Marele Război Patriotic și Ortodoxia i-au trădat, ce altceva puteau să trădeze?”, spune propaganditul Vladimir Soloviov.

Citește și: Propagandistul preferat al Kremlinului amenința România și Polonia cu arma nucleară

Rusia atacă civilii din Harkov cu bombe ghidate aeriene

Rusia a lansat un nou atac sângeros asupra Hersonului. În jurul orei patru dimineața, trupele rusești au bombardat una dintre instituțiile de învățământ superior din oraș.

Trupele Moscovei au folosit un nou tip de bombă în loviturile asupra Harkovului, care au provocat cel puțin 3 morți și 19 răniți.

Patru copii, inclusiv un bebeluș de trei luni, se numără printre cele 19 persoane rănite în oraș după ce Rusia a lansat lovituri asupra unei zone rezidențiale cu un nou tip de bombă ghidată numită UMPB D-30, au raportat oficialii locali.

"Este ceva între o bombă aeriană ghidată, pe care ei rușii au folosit-o recent, și o rachetă. Este o bombă zburătoare, ca să spunem așa", a declarat șeful poliției regionale, Volodimir Timoshko, despre lovituri.

Oleh Synehubov, guvernatorul regional, a adăugat: "Se pare că rușii au decis să își testeze bombele modificate asupra civililor nevinovați, potrivit Pravda.ua.

 "O gaură imensă în perete, săli de clasă eviscerate, ferestre sparte. Așa arată astăzi una dintre instituțiile de învățământ superior din Herson. Astăzi, în jurul orei patru dimineața, clădirea principală a universității a fost atacată de armata rusă."

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te