VIDEO Comandant ucrainean de Bradley luptă împotriva propriului tată, care conduce un tanc rusesc

DE Adina Mutăr | Actualizat: 08.02.2024 - 13:06
Comandant ucrainean de Bradley, 19 ani, luptă împotriva propriului tată, care conduce un tanc rusesc - Foto: The Insider (imagine cu caracter ilustrativ)

Comandant ucrainean de Bradley, Oleksandr, 19 ani, relatează într-un clip video că luptă împotriva propriului său tată, care este șofer de tanc în armata rusă.

SHARE

Comandant ucrainean de Bradley, 19 ani, luptă împotriva propriului tată, care conduce un tanc rusesc.

Recent, un videoclip a devenit viral cu un vehicul de luptă al infanteriei M2 Bradley, operat de forțele ucrainene, care a învins un T-90M rus într-un baraj unilateral de focuri.

Comandant ucrainean de Bradley luptă împotriva propriului tată, care conduce un tanc rusesc

Un Bradley din Brigada 47 a Ucrainei se angajează într-o luptă cu T-90M rusesc, pe frontul Avdiivka. Bradley este în prim plan în timp ce T-90M este în mijlocul satului.

La sfârșitul videoclipului este vizibil că tancul a fost avariat semnificativ, deoarece echipajul nu putea controla rotația turelei. T-90 se oprește în cele din urmă după ce a lovit un copac și echipajul abandonează vehiculul.

Citește și: VIDEO Duel Bradley cu un tanc rusesc T-90M. Ucraineanul câștigă, se antrenase pe jocuri video

În alt videoclip, două Bradley înving un tanc rusesc. 

Reporterii i-au căutat pe eroii acestor incredibile victorii și au descoperit că tânărul Oleksandr, de 19 ani, comandantul vehicului american de infanterie Bradley, luptă împotriva propriului tată.

Unii bloggeri ruși au dat vina pe slaba pregătire și inabilitățile de luptă ale echipajului T-90, susținând că puternicul tun al tancului ar fi trebuit să elimine vehiculul Bradley dintr-o singură lovitură.

Imaginile cu dronă difuzate de Brigada 47 Mecanizată a Ucrainei arată tancul T-90 sub o ploaie de proiectile de la distanță, în orașul Stepove din regiunea Donețk.

Vehiculul de luptă al infanteriei M-2 Bradley, fabricat în SUA, nu este un tanc, iar cel puțin din declarații, un tanc rusesc T-90 - invincibil cum îl lăuda Putin - ar fi trebuit să facă față chihar și la două Bradley.

Citește și: VIDEO Putin și-a trimis spionii în Ucraina să localizeze HIMARS și Bradley, care îi distrug armata

Venerabilul vehicul de luptă american de infanterie Bradley a devenit foarte popular în rândul trupelor ucrainene care luptă cu armata rusă, din aceleași motive pentru care infanteriștii armatei americane au ajuns să prețuiască vehiculul pe câmpurile de luptă din Irak și Afganistan: sunt arme puternice, au optică remarcabilă și mobilitate excelentă în teren.

Ucraina a primit 190 de vehicule de luptă de infanterie M2A2 ODS-SA Bradley din SUA. Aceasta este una dintre cele mai moderne versiuni ale acestei mașini.

Modificările vehiculului includ tun cu tragere multiplă M242 Bushmaster de 25 mm, mitraliera dublă M240C de 7,62 mm și sistemul de rachete antitanc TOW, adică acele arme care au „dovedit” puternicele tancuri rusești.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te