VIDEO A câștigat un milion de lire la 17 ani. Și-a făcut un „posterior brazilian” și era să moară

DE Elena Andrei | Actualizat: 10.01.2023 - 21:12
Jane Park și biletul câștigător/Foto: edinburh live

Cea mai tânără câștigătoare a EuroMillions din Marea Britanie a mărturisit că nu a fost fericită cu acest câștig pe care nu l-ar dori nimănui. „Îți dă viața peste cap”.

SHARE

Apărută într-un episod al emisiunii americane Dr. Phil, Jane Park, acum în vârstă de 27 de ani, a discutat despre aspectele negative ale câștigului său de 1 milion de lire sterline la EuroMillions în 2013, când avea 17 ani. 

În episodul intitulat "Blestemul loteriei", Jane, din Edinburgh, a fost însoțită în emisiunea de la CBS de experți care au discutat despre șansele loteriilor și motivele pentru care oamenii participă.

Jane a spus că era prea tânără pentru a face față hărțuitorilor, amenințărilor cu moartea și atenției negative din partea presei și că acest câștig i-a "ruinat" viața. 

Ea a explicat cum a fugit acasă de la magazin pentru a suna la Camelot ca în "Charlie și fabrica de ciocolată" cu biletul ei. 

Atunci când victoria a fost confirmată, Jane a fost "încurajată" să facă public acest lucru din cauza că era atât de tânără și unicat printre câștigătorii loteriei. 

„Nu am cunoscut niciodată pe nimeni care să aibă atâția bani, așa că am cheltuit pe lucruri pe care mi le-am dorit dintotdeauna”, a spus Jane.   

În primul rând, a „ras” 50.000 de lire sterline pe operații estetice, inclusiv o operație la sâni și un lifting brazilian al fundului, pe care nu le-ar fi făcut niciodată dacă nu ar fi câștigat banii. 

Însă, în urma ultimei operații la fese, a făcut septicemie și a stat în spital timp de o lună pentru a se recupera. 

„Am crezut literalmente că voi muri. Nu știu ce era în neregulă cu mine și mi-au spus că am avut o reacție la anestezic", a declarat ea. 

Dr. Phil a menționat apoi abuzurile pe care Jane le-a primit în ultimii zece ani.

„Ai avut urmăritori, amenințări cu moartea, oameni care se ascundeau în tufișuri și comentau tot ceea ce făceai, ceea ce, când ai 17 ani, te cam enervează".

„Da. Îmi doresc să nu-l fi câștigat niciodată. Nu i-aș dori nimănui acest lucru”, a confirmat Jane. 

Tânăra și-a cumpărat un Range Rover alb personalizat și și-a dus prietenii în Ibiza. Dar, până la urmă, a fost nefericită. S-a luptat să găsească un iubit care să nu fie pe urmele banilor ei, apoi s-a săturat să cumpere articole de firmă și au început să-i lipsească vacanțele ieftine din Benidorm. 

Doar intervenția familiei a fost singurul lucru care a împiedicat-o să își risipească întreaga avere, a mărturisit Jane. 

Ulterior, ea s-a întors să lucreze la un magazin de chipsuri, spunând că preferă "rutina muncii" unei vieți de agrement. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te