Macaulay Culkin din „Singur acasă” renunță la actorie la 14 ani, se însoară la 18 ani. Ce face azi

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.12.2022 - 16:58
Macaulay Culkin - Foto: Page Six

În fiecare an, România stă de sărbători cu ochii pe aventurile din filmul „Singur acasă”. Anul acesta, unul din trei români l-au urmărit pe Macaulay Culkin uitat acasă. Actorul este departe de forma de acum peste două decenii.

SHARE

La pelicula „Singur Acasă 2„ s-au uitat, pe Pro TV, 2,4 milioane de români. Audienţa a fost de peste două ori mai mare decât pe Antena 1, la care a-u uitat puțin peste un milion de telespectatori.

Citește și: VIDEO Momente critice pentru Pele. Cancerul a avansat. Familia s-a strâns la spitalul din Sao Paolo

La începutul anilor '90, Macaulay Culkin (42 de ani) a fost una dintre cele mai mari vedete de pe planetă. Copilul-minune a devenit faimos la fragedă vârstă de 10 ani, jucând într-o serie de filme de succes care i-au adus statutul de superstar aproape peste noapte.

Pensionare anticipată


Culkin a jucat în „Singur acasă” și a apărut apoi într-o serie de alte filme de la începutul anilor ’90, inclusiv în My Girl, The Good Son, Richie Rich și o versiune cinematografică a baletului de Crăciun, Spărgătorul de nuci. Dar la împlinirea vârstei de 14 ani, actorul copilul-minune a anunțat că s-a săturat de viața în lumea filmelor.

Citește și: Medicul din România care operează inimi fragile de copii într-o țară măcinată de război

„Când am fost pus într-o poziție în care puteam prelua controlul asupra propriei mele vieți și asupra propriului meu destin și să iau decizii care erau exclusiv în beneficiul meu și nu pentru ca altcineva să câștige bani, am acționat”, a spus Culkin într-un interviu din 2004 la Larry King Live. „Am ieșit de acolo și am cam spus, sunt pensionar... În esență, a trebuit să preiau controlul. Înnebunisem în acel moment. Știam că dacă aș continua să fac filme, aș înnebuni.”

Din fericire pentru Culkin, succesul său i-a oferit mijloacele de a pleca de la Hollywood cât era încă tânăr. Într-un interviu din 2018 cu Ellen DeGeneres, Macaulay Culkin a dezvăluit că nici măcar nu și-a dat seama cât de bogat este până când a câștigat controlul asupra finanțelor sale la 18 ani.

La 18 ani a găsit suma scrisă pe un petic de hârtie.

„Am simțit că am moștenit banii unui copil care a muncit foarte, foarte mult. Mi-a permis să tratez totul ca pe un hobby cu adevărat.”

După ce s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor, Culkin a început să treacă prin viață așa cum ar face-o orice tânăr adult. S-a căsătorit cu actrița Rachel Minor în 1998, când ambii aveau doar 18 ani, dar cuplul s-a despărțit doi ani mai târziu și a divorțat oficial în 2002.

În mai 2002, Culkin a început să se întâlnească cu actrița Mila Kunis, iar perechea a rămas într-o relație timp de opt ani. Deși au existat zvonuri despre o logodnă, ambii actori au negat afirmațiile, iar perechea și-a anunțat despărțirea în ianuarie 2011.

În 2017, Culkin a început să se întâlnească cu actrița Brenda Song, pe care a cunoscut-o în timp ce filma comedia regizată de Seth Green, Changeland.

Ce face Macaulay Culkin acum



În ceea ce privește viața sa profesională, Culkin a continuat să fie ocupat, în ciuda dorinței sale inițiale de a părăsi actoria definitiv la vârsta de 14 ani. De la începutul anilor 2000, starul Richie Rich a apărut într-o serie de emisiuni TV și filme, inclusiv Will & Grace, Party Monster, Saved!, Sex and Breakfast și The Park.

În 2021, Culkin s-a alăturat distribuției „American Horror Story: Double Feature”, câștigând laude pe scară largă pentru interpretarea sa. Și în 2022, a apărut în două episoade ale comediei de succes produsă de HBO „The Righteous Gemstones”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te