Un tânăr român a fost prins drogat la volan pe o autostradă în Germania. O canapea l-a dat de gol

DE Octavia Constantinescu | 20.09.2023 - 17:41
Un tânăr român a fost prins drogat la volan pe o autostradă în Germania. O canapea l-a dat de gol - Foto: Polizei

O tânăr român a fost prins drogat la volanul unei mașini pe o autostradă din Germania. Băiatul a fost oprit de polițiști din cauza unei canapele. Iată cum s-a întâmplat totul.

SHARE

Un tânăr român aflat în Germania a fost prins drogat de polițiști la volanul unei mașini. Ce l-a dat de gol și i-a făcut pe polițiști să îl oprească a fost o canapea.

Prins drogat la volan din cauza unei canapele

O canapea l-a dat de gol. Un tânăr român de 21 de ani a fost prins drogat la volan pe o autostrada din Germania. Polițiștii l-au oprit și și-au dat seama că are un comportament ciudat.

Oprit de polițiști pentru că avea o canapea pe planoful mașinii, tânărul de 21 de ani din România le-a spus acestora că ajuta un prieten să se mute într-o altă locuință, potrivit un comunicat al autorităților Germane.

Pentru că începuse să fie agitat, comportamentul lui le-a dat de gândit polițiștilor, așa că i-au cerut tânărului să facă un test pentru a vedea dacă se află sub influența drogurilor. Românul a fost de acord și, în urma testării, a ieșit pozitiv la cocaină, potrivit Polizei.nrw.

Un tânăr de 21 de ani din România s-a hotărât asupra acestui transport neobișnuit – conform propriei declarații, în cadrul unei mișcări la care a ajutat. Când bărbatul a fost controlat, s-a remarcat și comportamentul său neliniştit, motiv pentru care bărbatul a acceptat un test antidrog voluntar. Acest lucru a fost pozitiv pentru cocaină. Bărbatul se confruntă acum cu o procedură contravențională.

Aproape la aceeași oră și în același loc, poliția din Dortmund a verificat un tânăr de 40 de ani din Welver. În spatele lui Ford Transit erau două recipiente cu acid sulfuric care nu erau asigurate împotriva alunecării sau răsturnării. Aceasta este clasificată drept mărfuri periculoase și se afla în imediata apropiere a obiectelor ascuțite, cum ar fi un ferăstrău și alte unelte.

Citește și: Îi vindeau droguri lui Vlad Pascu. Cum au fost prinşi traficanţii

Ofițerii au depus și un proces verbal de contravenție împotriva bărbatului de 40 de ani. Atât tânărul de 21 de ani, cât și cel de 40 de ani li s-a interzis să-și continue călătoria.

În acest moment, poliția din Dortmund ar dori să sublinieze importanța enormă a securizării încărcăturilor. Vă rugăm să asigurați orice încărcătură grea sau periculoasă cu curele de tensionare și să împiedicați obiectele libere (de exemplu, din remorci deschise) să intre pe autostradă.

În caz contrar, aceasta reprezintă un pericol enorm pentru ceilalți utilizatori ai drumului în cazul în care aceștia trebuie brusc să evite obiectele. Dacă pierdeți un articol pe autostradă, nu îl ridicați singur, ci continuați să conduceți și sunați imediat la numărul de urgență al poliției 110.

Nu transportați niciodată obiecte pe acoperiș. În acest caz, canapeaua de pe acoperiș ar fi alunecat înainte dacă șoferul ar fi frânat puternic, ceea ce ar fi putut duce la un accident de circulație grav. Conform §22 StVO, încărcătura trebuie să fie depozitată sau asigurată astfel încât să nu poată aluneca, să cadă, să nu se rostogolească înainte și înapoi sau să cadă, chiar și în cazul unei frânări de urgență sau al unei mișcări bruște evazive.

De asemenea, poliția din Dortmund oprește în mod repetat șoferii care asigură doar încărcături grele, cum ar fi mobilierul cu plase de asigurare a încărcăturii. Cu toate acestea, aceste plase trebuie folosite doar pentru frunze și deșeuri verzi, scrie presa germană.

Citeşte şi: Planul Mirunei Pascu de a-și scăpa fiul care a ucis 2 oameni de închisoare. ”Îți fac dosar medical”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te