Un mare artist diagnosticat cu cancer își anunță concertul de adio. „Voi muri fericit”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.11.2023 - 16:57
Un mare artist diagnosticat cu cancer își anunță concertul de adio. „Voi muri fericit” - Foto: Getty Images

Un mare artist diagnosticat cu cancer își anunță ultimul concert, care ar fi cel de adio. Acesta a anunțat că, dacă va reuși să-l țină, va muri fericit. Iată despre cine este vorba.

SHARE

Diagnosticat cu cancer, un mare artist își anunță ultimul concert, care ar fi cel de adio. Acesta a anunțat că, dacă va reuși să-l țină, va muri fericit. Iată despre cine este vorba.

Citeşte şi: VIDEO Semne de Parkinson? Putin, nervos și strângând de masă în timp ce ascultă vești din război

Diagnosticat cu cancer, își anunță ultimul concert

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul unei intervenții chirurgicale. În ciuda stării sale de sănătate precare, obiectivul fostului solist al trupei Black Sabbath este acum să facă un ultim mare concert de adio. 

Într-un interviu recent acordat publicației Rolling Stone UK, muzicianul, care anterior a fost diagnosticat cu boala Parkinson, a declarat că medicii i-au găsit o tumoare la una dintre vertebre în timpul unei intervenții chirurgicale recente, transmite Mediafax.

"Chiar m-a doborât", a explicat Ozzy Osbourne. 

"A doua operație a mers foarte prost și practic m-a lăsat paralizat. Am crezut că voi fi din nou pe picioare și activ după a doua și a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă în coloană. Au găsit o tumoare într-una dintre vertebre, așa că a trebuit să sape și în aceea. Este destul de greu, iar echilibrul meu este complet dereglat", a dezvăluit el pentru ediția britanică a RS.

Intervenția chirurgicală a avut ca scop repararea daunelor cauzate de o căzătură în 2019, care a deplasat tijele metalice care îi fuseseră deja introduse în corp după un accident anterior.

Acesta nu a fost singurul inconvenient pentru Ozzy Osbourne, care s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. Pe lângă faptul că a fost întotdeauna deschis cu fanii în legătură cu dependențele și supradozele din trecut, el a dezvăluit în 2020 că a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

În ciuda stării sale de sănătate precare, obiectivul lui Ozzy Osbourne este, după propriile sale cuvinte, unul singur: să facă un ultim mare concert de adio.

"Dacă nu mai pot continua să fac concerte obișnuite, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un concert în care să pot spune:

Citeşte şi: Fiul celebrului Ozzy Osbourne, voluntar în România pentru a ajuta copiii refugiați din Ucraina

<Salut, băieți, vă mulțumesc foarte mult pentru viața mea>. La asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la final, voi muri fericit", a declarat Ozzy pentru Rolling Stone.

„Cimitirul este plin de tovarășii mei de băutură!”

În timpul interviului pentru RS, muzicianul a mărturisit că a făcut câteva reflecții în timp ce era obligat să stea la pat: "Toți prietenii mei de pahar, mi-am dat seama că sunt toți morți! Cimitirul este plin de tovarășii mei de băutură! Eu ar trebui să fiu mort cu mult înaintea multora dintre ei. De ce sunt eu ultimul om în picioare? Nu înțeleg nimic din toate astea".

Fostul solist al trupei Black Sabbath a declarat că nu se teme de moarte. "Nu mi-e frică de moarte, dar nu vreau să am o viață lungă, dureroasă și mizerabilă", a explicat el. "Îmi place ideea că, dacă ai o boală terminală, poți să te duci undeva în Elveția și să termini repede cu ea. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te