Ucigaș în serie, care a prajit si mancat inima unei victime, eliberat de Putin cu 17 ani mai devreme

DE Daniel Toșa | Actualizat: 23.09.2024 - 13:27
Ucigaș în serie, care a prajit si mancat inima unei victime, eliberat de Putin cu 17 ani mai devreme - Foto: Profimedia images
Ucigaș în serie, care a prajit si mancat inima unei victime, eliberat de Putin cu 17 ani mai devreme - Foto: Profimedia images

Ucigaș în serie, care a prajit si mancat inima unei victime, eliberat de Putin cu 17 ani mai devreme. Dmitry Malyshev, un criminal și canibal notoriu, a fost eliberat anticipat de Vladimir Putin pentru a lupta în războiul din Ucraina, cu 17 ani înainte de expirarea sentinței sale

SHARE

Un „erou de război” rus , care este și un ucigaș în serie și canibal notoriu, a fost lăsat să se întoarcă acasă de pe linia frontului, după ce Vladimir Putin i-a anulat din pix toți cei 17 ani rămași din sentință.

Ucigaș în serie, care a prajit si mancat inima unei victime, eliberat de Putin cu 17 ani mai devreme

Malyshev, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat pentru uciderea a trei persoane, iar actele sale macabre i-au șocat până și pe cei mai duri dintre cei duri din Rusia.

Seria crimelor a început cu uciderea a doi oameni de afaceri din Rusia cu o armă semi-automată.

Atenție! Urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

A treia victimă a sfârșit în chinuri groaznice, însă coșmarul a continuat chiar și după moarte.

În timpul unei reconstituiri a crimei, Malyshev a împărtășit detalii înfricoșătoare despre actele sale canibalice.

Într-un gest șocant, Malyshev a prăjit inima celei de-a treia victime cu ierburi și legume și a filmat întreaga scenă. 

Citește și: Un mercenar rus spune că ucide prizonieri ucraineni din pură compasiune

„L-am lovit de mai multe ori în cap cu un pistol cu cuie și i-am scos inima. Am băgat mâna și am scos i-am inima... Am tăiat-o aici, inima este pe masă... Apoi am pus-o într-o tigaie și am început să o prăjesc. Am adăugat ceapă și alte condimente și apoi am mâncat-o”, a mărturisit criminalul.

Localnicii din satul natal sunt înspăimântați

Acum, după ce s-a întors rănit din Ucraina, sătenii din localitatea sa natală, Rakhinka, situată în apropiere de Volgograd, trăiesc cu frica permanentă.

Eliberarea sa a fost posibilă printr-o controversată inițiativă a Kremlinului, care a permis infractorilor violenți să fie recrutați pentru a lupta în Ucraina. 

Citește și: Un ucigaș rus, condamnat la 25 de ani de închisoare în 2021, eliberat de Putin după 3 luni pe front

Sursa foto: Profimedia images

„Am vorbit personal cu el. L-am văzut la magazin și ne-am salutat”, a declarat șeful satului, Fyodor Kadovba. Cu toate acestea, sătenii trăiesc în teroare, temându-se de potențialele acte de violență.

Citește și: Un criminal sângeros care a ucis două rusoaice, decorat de Putin cu medalia pentru „curaj”

Kremlinul cere ca prizonierii eliberați care au participat la război să fie salutați de comunitățile lor drept „eroi naționali” și parte a „noii elite” a Rusiei, însă Malyshev, cunoscut pentru cruzimea sa, continuă să inspire frică, iar întoarcerea sa a zguduit comunitatea.

Legătură criminală pe front în Ucraina

În prima linie, Malyshev este cunoscut pentru faptul că a format o legătură strânsă cu un alt condamnat eliberat, violatorul și criminalul Alexander Maslennikov, în vârstă de 38 de ani.

Dmitry Malyshev (stânga) și Alexander Maslennikov (dreapta) - Foto: Profimedia images

Acesta a folosit un topor și o mașină de tocat carne pentru a dezmembra și toca trupurile a două femei pe care le-a invitat la o pizza, înainte de a „da carne de om câinilor”. Potrivit lui Malyshev, ei luptau pentru ca Putin să „păstreze valorile tradiționale ale Rusiei ”.

Sute de condamnați, eliberați pentru a servi în război, au fost reîncarcerați după ce au comis noi infracțiuni la întoarcerea acasă de la serviciul militar, potrivit DailyStar.

Printre aceștia se numără Maslennikov, un violator condamnat la 23 de ani pentru uciderea a două vânzătoare, Daria Labutina, 29 de ani, și Olga Shaposhnikova, 28 de ani. Și pe acest criminal odios, dictatorul Putin l-a grațiat cu 18 ani și jumătate înainte de expirarea pedepsei.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te