Strigătul de durere al mamei sportivei românce moartă în Italia: ”Aș vrea să zbor la tine”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.01.2024 - 12:38
Analizele ADN au confirmat că Andreea Rabciuc este fata găsită moartă la ferma părăsită din Italia Foto: Facebook - rol ilustrativ

Familia Andreei Rabciuc a primit rezultatul testelor ADN în cazul morții Andreei Rabciuc. Mama ei este distrusă de durere pentru că a crezut până în ultimul moment că nu este al fiicei ei cadavrul găsit într-o fermă părăsită.

SHARE

Mama sportivei românce găsită moartă după doi ani într-o fermă părăsită din apropierea casei unde locuia, a primit rezultatele testelor ADN care au confirmat ceea ce femeia spera să nu fie adevărat. 

„Aș vrea să ajung la tine și să nu te mai părăsesc niciodată” este strigătul de disperare al Georgetei Cruceanu, mama Andreei.

Strigătul de durere al mamei sportivei românce moartă în Italia: ”Aș vrea să zbor la tine”

Acum, femeia continuă să lupte pentru adevărul despre moartea singurei ei fiice, Andreea Rabciuc, în vârstă de 27 de aniale cărei rămășițe au fost găsite într-o fermă în ruine din via Monte Adamo după 22 de luni de dispariție.

Procurorii pun cap la cap analize științifice, tehnice și informatice pentru a înțelege cum a murit Andreea. Mai sunt multe, prea multe întrebări de răspuns pentru a reda pacea în memoria acestei sărace fete.

Citește și: Noi detalii despre Andreea Rabciuc, găsită moartă în Italia. Ipotezele pe care merg anchetatorii

 

 

Marți, 30 ianuarie, la Torrette, va fi efectuată o tomografie a resturilor osoase, cu o atenție deosebită la nivelul craniului și gâtului, căutând microfracturi pentru a înțelege dacă a fost lovită la cap sau dacă gâtul prezintă semne de compresie. 

Citește și: Cine e bărbatul suspectat că a ucis o româncă în urmă cu un an și a îngropat-o într-un parc din Roma

În cadrul verificărilor la fermă a fost găsită o eșarfă, împreună cu un scris pe un perete, care ar determina Parchetul să nu excludă sinuciderea dar nici ipoteza că cineva ar fi vrut să se creadă acest lucru.

Între timp, mama Georgeta așteaptă adevărul. Ea a postat o înregistrare adio pe rețelele de socializare postând fotografii cu Andreea.

«Aproape doi ani foarte lungi te-am căutat și am reușit să merg înainte cu speranță, singurul lucru pe care l-am putut ține, apoi un telefon l-a distrus – scrie ea – durerea absenței tale este devastatoare.

Citește și: Misterul dispariției campioanei la tir Andreea Rabciuc ar putea fi elucidat. Ce au găsit polițiștii

Inima mea rănită plânge în camera ta uitându-te la fotografiile tale. Imi este dor de tine dragostea mea. M-ai lăsat singură nu din voia ta pentru un destin neînțeles, neacceptat, nedorit.

Ce frumos a fost să te am aproape. Acum aș vrea să zbor la tine, să-ți spun că te iubesc iubirea mea, să-ți cer iertare dacă mai sunt aici în ciuda mea, mi-ar plăcea să am aripile tale de înger să-și ia zborul și să ajungă la tine, să te îmbrățișez și să nu te mai părăsești niciodată.

Știu că într-o zi se va întâmpla – își încheie gândurile către fiica ei – pentru că acum ești fericit în compania bunicilor tăi care te-au iubit foarte mult. Te iubesc dragostea mamei Cine ți-a stins zâmbetul trebuie să plătească. Vreau să iasă la iveală adevărul și să se facă dreptate! VREAU DREPTATE PENTRU FETIȚA MEA!”

Între timp, în via Monte Adamo, la ferma unde sâmbăta trecută au fost găsite rămășițele fetei, au apărut jucării de pluș, flori și un banner: „Dreptate pentru Andreea”, scrie centropagina.it.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te