Putin, la un pas de infarct, din cauza dezvăluirilor despre Alina Kabaeva. S-au certat la cuțite

DE Elena Andrei | Actualizat: 05.03.2023 - 17:00
Putin, la un pas de infarct, din cauza dezvăluirilor despre Alina Kabaeva/Foto: Profimedia Images

Putin a fost la un pas de infarct, din cauza dezvăluirilor despre Alina Kabaeva făcute de grupul de investigații Proekt. S-au certat la cuțite.

SHARE

Se pare că Vladimir Putin este „mai furios ca niciodată” din cauza unor scurgeri care susțin că el și iubita sa, gimnasta Alina Kabaeva, trăiesc ca un țar și o țarină cu copiii lor într-un conac de lux în Valdai.

Putin, care i-a învinovățit pe șefii securității pentru că nu l-au protejat, a fost atât de furios din cauza dezvăluirilor despre viața lui cu Kabaeva, încât a trebuit chemat un medic.

Acestea au fost dezvăluite de canalul Telegram General SVR, un cont ce susține că are surse din interiorul cercului lui Putin, fără a oferi dovada accesului acestuia sau a exactității rapoartelor sale, potrivit Daily Mail.

Canalul pretinde că este în mare parte operat de un general de la Kremlin în exil, cunoscut sub pseudonimul Viktor Mihailovici.

„Nimeni nu l-a văzut pe președinte atât de furios”, se spune în relatarea General SVR.

„Înjura și țipa, dând vina pe serviciul său de securitate FSB și pe prietenii Alinei Kabaeva” pentru scurgerea de informații despre viața lor secretă la un palat din pădurea din Valdai, la 250 de mile nord-vest de Moscova.

„Conducerea FSB a fost de vină că nu a păstrat un secret mai serios decât un secret de stat”, susține raportul.

Putin era furios, ceea ce l-a dus aproape de a avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

La începutul acestei săptămâni, grupul de presă independentă Proekt a publicat fotografii cu interiorul fastuos al reședinței de pe malul lacului dintre Moscova și Sankt Petersburg și a susținut că Putin a folosit o companie cipriotă ca sursă pentru a-și finanța stilul de viață „regal”.

Citește și

Blocul unde a murit Toma Caragiu la cutremur, înconjurat de imobile cu bulină. Pericol de prăbușire

VIDEO Explozie în regiunea Moscova, unde se află multe unități militare rusești strategice

După aceste dezvăluiri, Putin s-ar fi certat cu Kabaeva, susținând că prietenii ei „vorbesc la fiecare colț despre tot ce știu și nu știu”.

„Putin a spus că are 100% informații că scurgerea a venit din cercul de prieteni al lui Kabaeva”, a susținut canalul.

Alina, conform surselor, i-a răspuns că a fost „o soție fără soț, tot timpul singură”, se spune în raportul General SVR.

„Incriminările reciproce s-au încheiat cu lacrimile Alinei care, aparent, l-au înveselit pe președinte, acesta părând să se bucure de „victorie” într-un duel verbal cu soția sa de drept comun”.

Însă, joi noaptea, starea de sănătate a lui Putin s-a deteriorat, a refuzat să mănânce din cauză că avea greață severă și dureri de cap, medicii suspectând un posibil atac de cord sau cerebral.

„Medicii de gardă au fost chemați la președinte care, după ce a stat cu Putin vreo jumătate de oră, au plecat, lăsându-i să se odihnească.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te