VIDEO Premiile Oscar. Ce film a luat laurii, câştigând şapte statuete la cel mai important festival

DE Florin Budescu | Actualizat: 11.03.2024 - 19:03
VIDEO Premiile Oscar. Ce film a luat laurii, câştigând şapte statuete la cel mai important festival - Foto: Profimedia Images
VIDEO Premiile Oscar. Ce film a luat laurii, câştigând şapte statuete la cel mai important festival - Foto: Profimedia Images

Premiile Oscar. Ce film a luat laurii, câştigând şapte statuete la cel mai important festival. "Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei.

SHARE

Premiile Oscar. Ce film a luat laurii, câştigând şapte statuete la cel mai important festival. "Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei Premiilor Oscar.

Găzduită de Jimmy Kimmel, aceasta a avut loc la Los Angeles. Christopher Nolan, Emma Stone, Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Da'Vine Joy Randolph, Billie Eilish şi Finneas O'Connell s-au numărat printre cei premiaţi.

Premiile Oscar Ce film a luat laurii, câştigând şapte statuete la cel mai important festival

Înaintea galei, câteva sute de protestatari au cerut încetarea focului în războiul Israelului din Gaza, în timp ce câştigătorii şi-au folosit discursurile pentru a denunţa criza umanitară din acea regiune, alături de cea declanşată de invazia Rusiei în Ucraina.

Demonstraţiile pro-palestiniene din inima Hollywoodului au blocat traficul în jurul Dolby Theatre, locul unde a avut spectacolul, ceea ce a dus la un început întârziat al ceremoniei, în timp ce vedetele de primă mână se străduiau să ajungă la locurile lor.

Pentru Nolan, distincţiile au venit după ce a fost nominalizat de şapte ori, inclusiv pentru regia filmului "Dunkirk", precum şi pentru munca sa la filme precum "Memento" şi "Inception", conform News.ro.

Citeşte şi: 

Jimmy Kimmel a profitat de un moment în timpul transmisiunii premiilor Oscar, chiar înainte ca Al Pacino să urce pe scenă pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun film lui "Oppenheimer", pentru a citi cea mai recentă postare pe reţelele de socializare a lui Donald Trump, care l-a criticat în calitate de gazdă a Oscarurilor din acest an.

"A existat vreodată o gazdă mai rea decât Jimmy Kimmel la Oscaruri?", şi-a întrebat Trump urmăritorii. "Deschiderea lui a fost cea a unei persoane mai puţin obişnuite care încearcă prea mult să fie ceva ce nu este şi nu poate fi niciodată.

Foto: Profimedia Images

Scăpaţi de Kimmel şi, poate, înlocuiţi-l cu un alt "talent" de la ABC, George Slopanopoulos, un alt "talent" demodat, dar ieftin, de la ABC. El i-ar face pe toţi cei de pe scenă să pară mai mari, mai puternici şi mai plini de farmec.

Citeşte şi: 

De asemenea, un show politic corect foarte prost în seara asta, şi de ani de zile - Dezarticulat, plictisitor şi foarte nedrept", a continuat Trump. "De ce nu le dau Oscarurile celor care le merită.

Poate că astfel audienţa lor şi ratingurile TV îşi vor reveni din adâncuri. Faceţi America măreaţă din nou!".

Kimmel a ripostat: "Bla, bla, bla... Bine, acum, vedeţi dacă puteţi ghici care preşedinte tocmai a postat asta pe RruthSsocial. Cineva? Nu? Ei bine, mulţumesc, preşedinte Trump! Mulţumesc că aţi privit, sunt surprins că încă mai sunteţi...

Ţi-a trecut termenul de încarcerare?".

Cea mai bună actriţă în rol principal - Emma Stone.

La şapte ani după ce a câştigat pentru "La La Land", Emma Stone a obţinut al doilea Oscar pentru cea mai bună actriţă cu rolul din "Poor Things". Stone a interpretat rolul unei femei copilăroase, care porneşte într-o călătorie de autodescoperire, în această fantezie steampunk.

Ea i-a mulţumit regizorului Yorgo Lanthimos, cu care tocmai a realizat un alt film, "Kinds of Kindness", precum şi restului echipei filmului.

"Cea mai bună parte a realizării filmelor este să fim cu toţii împreună şi sunt profund onorată să împart acest lucru cu fiecare membru al distribuţiei, cu fiecare membru al echipei, cu fiecare persoană care şi-a oferit dragostea, grija şi strălucirea în realizarea acestui film", a spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te