Peste 49 de milioane de oameni au urmărit interviul prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 11.03.2021 - 22:31
Interviul difuzat de CBS a fost urmărit de peste 49 de milioane de oameni/FOTO: YouTube (captură)

Peste 49 de milioane de persoane din lumea întreagă au vizionat interviul şocant realizat de jurnalista de televiziune Oprah Winfrey cu prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, difuzat la televiziune şi pe platforme de streaming, au anunţat marţi reprezentanţii postului american CBS.

SHARE

Interviul, în care cuplul Harry-Meghan a acuzat familia regală britanică de rasism şi de indiferenţă faţă de tulburările care afectează sănătatea mintală, dezvăluind totodată existenţa unor dispute în cadrul acesteia, a fost difuzat duminică seară în Statele Unite de postul CBS şi luni seară în Marea Britanie de postul ITV. Interviul este disponibil şi pe mai multe platforme de streaming.

Citește și

Liderul Hell's Angels România negocia două asasinate, 400 kg de cocaină, AK-47 și grenade din Serbia

CBS, o divizie a grupului ViacomCBS Inc, a precizat că audienţa interviului continuă să crească şi că acesta va fi redifuzat în Statele Unite, vineri.

Audienţa obţinută în Statele Unite a fost de 17,8 milioane de telespectatori, fapt care a făcut ca acest interviu să devină cel mai vizionat program TV de divertisment după gala premiilor Oscar din 2020, difuzată în luna februarie a anului trecut, au precizat reprezentanţii postului CBS, potrivit Agerpres.

Citește și: Adresa unei unități secrete, publicată de Voiculescu - motivul verificărilor Corpului de Control

Interviul prințului Harry și al lui Meghan, urmărit de peste 49 de milioane de persoane

Acuzaţiile de rasism formulate de prinţul Harry şi soţia sa Meghan sunt ''îngrijorătoare'' şi vor fi luate ''foarte în serios'', a declarat marţi Palatul Buckingham în primul comunicat difuzat după interviul răsunător al cuplului princiar, scrie AFP.

Citește și: 4.500 de euro pe lună pentru fosta șefă a DIICOT, vinovată de închiderea dosarului „10 august”

''Problemele ridicate, în special cele legate de rasă, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi tratate de familie în privat'', a adăugat Palatul Buckingham într-un comunicat, potrivit căruia familia regală este ''întristată'' să afle despre dificultăţile cu care s-a confruntat cuplul princiar în ultimii ani.

În interviul acordat duminică seara vedetei de televiziune Oprah Winfrey, prinţul Harry şi Meghan au acuzat presiunea mediatică, rasismul şi neînţelegerea din partea familiei regale pentru a explica plecarea lor în urmă cu un an, formulând acuzaţii explozive împotriva monarhiei britanice, cufundată de atunci într-o criză profundă în ceea ce priveşte situaţia celor doi.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.