Joe Biden spune că îşi va anunța relativ curând candidatura la prezidențialele din anul 2024

DE Florin Budescu | Actualizat: 15.04.2023 - 13:40
Joe Biden în Irlanda - Foto: Profimedia Images

Joe Biden îşi va anunța relativ curând candidatura la prezidențialele din 2024. Președintele SUA spune, despre călătoria în Irlanda, că i-a „întărit sentimentul de optimism, cu privire la ce se poate face”. Joe Biden a părăsit Irlanda la primele ore ale zilei.

SHARE

Joe Biden a jurat că va candida din nou la Președinție, promițând că va anunța oficial decizia sa de a candida.

Joe Biden îşi va anunţa curând candidatura 

Biden a vorbit despre speranța sa într-o epocă de reînnoire în Irlanda de Nord, reafirmând oportunitățile incredibile de investiții americane, care vor avea loc, dacă pacea va dura.

Adresându-se reporterilor din Irlanda, înainte de a părăsi Aeroportul Ireland West, în ultima etapă a vizitei sale de patru zile în Irlanda, Biden a fost întrebat dacă în ultimele zile și-au schimbat calculul despre când să facă anunțul, cu privire la planurile sale, de a candida din nou la preşedinţia Statelor Unite, conform The Guardian.

Citeşte şi: 

„Nu, nu, am făcut deja calculul. O vom anunța relativ curând”, a spus el. „Călătoria aici mi-a întărit sentimentul de optimism, cu privire la ceea ce se poate face. Ți-am spus că planul meu este să candidez din nou.”

Vineri seară, el a mers pe scena din Ballina, de pe malul râului Moy, după o vizită agitată, de patru zile.

Se poate spune că discursul a fost rostit, pentru audiența din SUA, la ora ceaiului, pentru a infirma părerile alegătorilor că, la vârsta de 80 de ani, este prea bătrân pentru a candida la un alt mandat, pentru Casa Albă.

Citeşte şi: Președintele SUA, Joe Biden, o ia pe Lady Gaga în echipa lui: Ce funcție îi oferă artistei

Întrebat dacă a obținut ceea ce își dorea, din călătoria sa de patru zile, în care a fost primit ca o zeitate, el a spus că mai sunt „mai multe de făcut” în Irlanda de Nord.

Dar el a spus că dorește să inspire un sentiment de „optimism” cu privire la viitor, invocând încă o dată oportunitățile economice uriașe pentru regiune, în special în sectorul securității cibernetice, un sector tehnologic pentru care Irlanda de Nord este deja cunoscută.

Citeşte şi: Joe Biden, proiect de lege care cere declasificarea informațiilor despre originea COVID-19

„Sunt multe în joc. Multe în joc. Și cred că combinația dintre Irlanda – întreaga Insulă – Marea Britanie, Irlanda de Nord, Statele Unite pot schimba modul în care se petrec lucrurile pe continent.

„Uităţi, gândiți-vă cât de mult crește economia. Gândiţi-vă la ce se întâmplă aici. Gândiţi-vă la tehnologie. Gândiți-vă la capacitățile de securitate cibernetică”, a spus acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te