FOTO Trecutul tumultos al Alinei Kabaeva, amanta lui Putin: între petreceri nocturne și depresie

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.04.2022 - 16:20
Trecutul tumultos al Alinei Kabaeva, amanta lui Putin. / Foto: gala.fr
Trecutul tumultos al Alinei Kabaeva, amanta lui Putin. / Foto: gala.fr
Trecutul tumultos al Alinei Kabaeva, amanta lui Putin. / Foto: gala.fr
Trecutul tumultos al Alinei Kabaeva, amanta lui Putin. / Foto: gala.fr
Trecutul tumultos al Alinei Kabaeva, amanta lui Putin. / Foto: gala.fr

Fosta campioană mondială la gimnastică, Alina Kabaeva, amanta care i-a dăruit președintelui Vladimir Putin trei copii, a avut o viață tumultoasă, extrem de solicitantă, oscilând între lux și distracție și scandaluri amestecate cu depresie.

SHARE

Alina Kabaeva are acum 38 de ani. A început să facă gimnastică la 3 ani și în 1998 a luat medalia de aur la gimnastică ritmică la Campionatul Mondial de gimnastică pentru tineret desfășurat la Moscova. 

Apoi, Alina Kabaeva s-a impus de mai multe ori în campionatele europene de gimnastică, iar la Olimpiada de la Sydney din 2000 a obținut o medalie de bronz.

Citește și: VIDEO Românii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat Rally de Las Naciones 2022 cu Team Europe

În 2001, însă, Alina Kabaeva a fost depistată dopată și a fost descalificată pentru doi ani de la toate competițiile. Prin urmare, presupusa amantă actuală a lui Vladimir Putin a căzut într-o depresie teribilă, notează gala.fr.

În documentarul „Never Say Never”, centrat pe Alina Kabaeva și difuzat de Channel One Russia, gimansta a povestit că „eram obosită psihologic și fizic”. Iar mama sa a mărturisit că Alina „era un recipient vid emoțional (...) Putea să petreacă o zi întreagă în casă fără să iasă afară, își pierdea timpul uitându-se la televizor. Apoi, se pregătea pentru seara. Cineva o suna și pleca în viteză”.

Citește și: Top 10 cele mai apreciate destinații de vacanță, realizat de TripAdvisor

Alina Kabaeva s-a întâlnit prima dată cu Putin în 2004, după JO de la Atena

În 2004, Kabaeva s-a calificat la JO de la Atena și a obținut pentru a 5-a oară consecutiv și, totodată, pentru ultima dată, titlul european la gimnastică ritmică. Ea a fost felicitată la Moscova de Vladimir Putin în persoană.

În 2006, la 23 de ani, Alina Kabaeva a luat argintul la Campionatele europene de gimnastică ritmică de la Moscova. Iar un an mai târziu a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale, fiind din nou felicitată în persoană de președintele Putin.

Kabaeva s-a lăsat de sport și a intrat în politică, direct în Duma de Stat

În 2007, după aurul la Campionatele Mondiale de gimnastică, Alina Kabaeva și-a încheiat cariera sportivă și a decis să intre în politică. A devenit peste noapte membră a Dumei de Stat și deputat al partidului lui Vladimir Putin, Rusia Unită. Iar un an mai târziu, în 2008, au apărut primele zvonuri că ar fi amanta lui Putin.

Citește și: „Tatăl meu a spus că sunt un trădător care ar trebui împușcat”. Războiul divizează familiile rusești

Amanta lui Putin, din Dumă, la conducerea celui mai important trust media din Rusia

Alina Kabaeva a decis să părăsească Duma de Stat în 2014 pentru a devenit președinte al celui mai important trust media din Rusia, favorabil Kremlinului, Grupul Național Media. Acest imperiu mediatic include posturile de televiziune REN-TV și Piatîi Kanal, cotidienele „Izvestia“ și „Tvoi Den“, precum și postul de radio Ruskaia Slujba Novostei.[3] NMG deține de asemenea pachetul de control al acțiunilor principalului post de televiziune Pervîi Kanal.

O viață privată luxoasă și misterioasă

Nici Alina Kabaeva, nici Vladimir Putin nu au confirmat relația. Dar în 2015, când avea 32 de ani, fosta gimnastă a născut într-o maternitate din Elveția. Iar în 2018 a dispărut de pe radar pentru ca, câteva luni mai târziu, să se afle că a născut gemeni.

Alina Kabaeva duce o viață de lux la Luganu, în Elveția, unde stă bine păzită într-un chalet. Iar prima  sa apariție publică din ultima vreme a avut loc în decembrie 2021, la un turneu de gimnastică ritmică de la Moscova.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te