Da, este Andreea Rabciuc, rămăşiţele din Ancona îi aparţin femeii

DE Florin Budescu | Actualizat: 14.02.2024 - 10:44
Da, este Andreea Rabciuc, rămăşiţele din Ancona îi aparţin femeii - Foto: Facebook/Andreea Alice Rabciuc
Da, este Andreea Rabciuc, rămăşiţele din Ancona îi aparţin femeii - Foto: Facebook/Andreea Alice Rabciuc

Da, este Andreea Rabciuc, rămăşiţele din Ancona îi aparţin femeii. E oficial: rămășițele umane găsite luna trecută într-o cabană din provincia italiană Ancona aparțin Andreei Rabciuc.

SHARE

Da, este Andreea Rabciuc, rămăşiţele din Ancona îi aparţin femeii. E oficial: rămășițele umane găsite luna trecută într-o cabană din provincia italiană Ancona aparțin Andreei Rabciuc, românca dispărută în anul 2022.

Confirmarea a venit în urma testelor ADN. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă acela este locul crimei sau dacă osemintele au fost puse acolo ulterior.

Da, este Andreea Rabciuc, rămăşiţele din Ancona îi aparţin femeii

Andreea a fost văzută ultima oară la mai puțin de un kilometru de cabana respectivă. În luna martie a anului 2022, ea participa la o petrecere, împreună cu prietenii și iubitul său, și a dispărut după o ceartă.

A ieșit supărată, din rulota în care luau cina, iar bărbatul a plecat în căutarea româncei. De atunci, nu s-a mai știut nimic de ea. Iubitul, care a susținut tot timpul că este nevinovat, e cercetat pentru omor, conform Digi24.

Rămășițele umane găsite într-o fermă din Castelplanio, în zona Ancona, aparțin Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani, care locuia la Jesi și a dispărut în zona rurală din Vallesina, pe 12 martie 2022.

Citeşte şi: Este oficial! Campioana la tir, Andreea Rabciuc este moartă. Rezultatul ADN îi confirmă identitatea

În luna martie a anului 2022, ea participa la o petrecere, împreună cu prietenii și iubitul său, și a dispărut după o ceartă.

Confirmarea a fost obținută grație rezultatelor examinării DNA, în ultimele zile, după autopsia și investigațiile specifice solicitate de parchetul Ancona unui grup de medici legiști, conform ilfattoquotidiano.

Tânăra a fost căutată în lung și în lat timp de aproape doi ani, dar trupul ei se afla la mai puțin de un kilometru de locul unde a dispărut. În dimineața zilei de 12 martie, în urmă cu doi ani, a pornit pe jos, pe Via Montecarottese, între Jesi și Moie,

Citește și: Cine e bărbatul suspectat că a ucis o româncă în urmă cu un an și a îngropat-o într-un parc din Roma

Simone Gresti , în vârstă de 44 de ani, care era iubitul fetei la acea vreme și acum este cercetat pentru crimă, a afirmat mereu că totul se întâmplase după o ceartă între cei doi, în timp ce erau cu niște prieteni.

Din nou, conform reconstituirii sale, Rabciuc ar fi plecat fără telefonul mobil, care a rămas în posesia lui Gresti, care e singurul cercetat de procurorul Irene Bilotta, pentru ipoteza de ăapire, ucidere voluntară, incitare la sinucidere şi trafic de droguri.

Gresti a negat mereu acuzațiile acestea. Rămășițele umane au fost găsite pe fundul unei scări, într-o porțiune inutilizabilă a clădirii fermei, de parcă femeia ar fi căzut de sus.

Mesajul scris cu marker

Pe o grindă din tavan, o eșarfă legată ar putea sugera un corp agățat. Pe o placă de lemn, un mesaj scris dezordonat, cu un marker: „Dacă nu mi-ar fi luat mobilul, aș fi sunat-o pe mama”.

Foto: Facebook/Andreea Alice Rabciuc

Elementele ar putea sugera un gest voluntar, chiar dacă anchetatorii nu exclud posibilitatea unei înscenări care să inducă în eroare și să lase deschis fiecare scenariu.

Se așteaptă încă un raport caligrafic asupra mesajului găsit în fermă și o analiză a unui entomolog, pentru a înțelege dacă cadavrul a fost mereu în fermă sau a fost dus acolo.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te