Cine este românul care spală maşinile Regelui Charles al III-lea

DE Florin Budescu | Actualizat: 11.04.2024 - 09:55
Cine este românul care spală maşinile Regelui Charles al III-lea - Foto: Facebook/Anunţul UK
Cine este românul care spală maşinile Regelui Charles al III-lea - Foto: Facebook/Anunţul UK

Cine este românul care spală maşinile Regelui Charles al III-lea. Originar din oraşul Tecuci, Eugen Tudose a părăsit România acum şapte ani.

SHARE

Cine este românul care spală maşinile Regelui Charles al III-lea. Originar din oraşul Tecuci, Eugen Tudose a părăsit România acum şapte ani, cu 100 de lire sterline în buzunar.

"Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult două lire pe zi și am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station", spune Tudose.

Cine este românul care spală maşinile Regelui Charles al III-lea

Eugen este din Tecuci și a plecat din România, din cauza neajunsurilor, după ce a reușit să-și pună de-o parte aproximativ 100 de lire.

A ajuns în Anglia cu un singur gând: să-și găsească de muncă cât mai repede, fără să conteze ce va face... Și-a găsit de muncă la Jaguar Land Rover, unde a spălat mașini timp de patru ani.

"În ultimul an de muncă la Jaguar, am decis să îmi deschid propria mea firmă de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților. Calitatea devastatoare a spălătoriilor din UK m-a determinat să încep o asemenea afacere.

Citeşte şi: Român, fost director la Londra, crescător de vaci în România. ”Duceam o viață de lux!” Ce-i lipsea?

După un an de zile am început să îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate, iar acum compania mea ajunge oriunde în UK", a spus Eugen, pentru Anunțul UK.

Experiența la Jaguar Land Rover l-a ajutat foarte mult să își dezvolte afacerea, fiind un element-cheie în CV-ul său. Așa a ajuns să spele limuzinele mai multor britanici celebri, prima persoană faimoasă care l-a contactat fiind campionul mondial de box Chris Eubank, alături de care în 2022 a apărut într-un articol al unei publicații din Coventry.

Foto: Facebook/Anunţul UK

Citeşte şi: Cum le-au râs în nas americanilor, fără Visa Waiver, interlopii din clanurile Sadoveanu și Duduianu

"Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile... M-am trezit într-o zi cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract, cu anumite clauze de confidențialitate.

Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașină, nu contează că e a Regelui sau a altcuiva"

"După ani de muncă, m-am stabilit aici, mi-am cumpărat casa mea, în West Midlands, și nu mă gândesc să mă retrag curând în România, pentru că știu de unde am plecat...", a menționat conaționalul nostru.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te