Celine Dion își ia rămas bun de la viață. Artista s-a izolat în casă. Apropiații speră la un miracol

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.09.2023 - 20:05
Celine Dion își ia rămas bun de la viață. Artista s-a izolat în casă. Apropiații speră la un miracol - Foto: Profimedia / imagine cu caracter ilustrativ

Starea de sănătate a lui Celine Dion continuă să se agraveze. Potrivit unor surse apărute în presa internațională, artista s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde doar copiii ei și una dintre surori îi mai aduc alinare. Starea acesteia nu este una bună.

SHARE

Vestea că Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală gravă i-a șocat pe fanii acesteia. De curând, sora ei, Claudette Dion a oferit câteva declarații și a vorbit despre starea de sănătate a celebrei artiste. Aceasta s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde doar copiii ei și una dintre surori îi mai aduc alinare. 

Citește și: Dramele din viața lui Celine Dion. Soțul și fratele au murit la două zile distanță, de aceeași boală

Celine Dion, diagnosticată cu o boală rară și speră la o minune

Sora lui Celine Dion a oferit o actualizare cu privire la starea cântăreței după știrea că legendara cântăreață a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Citește și: Nicolas Cage, devastat după moartea fostei soții, Lisa Marie Presley. „Lumina toată casa”

În mai, Dion, în vârstă de 55 de ani, a anulat datele rămase din turneul ei mondial, la doar câteva luni după ce a informat fanii că a dezvoltat această afecțiune neurologică rară și incurabilă.

Sora lui Dion, Claudette, a vorbit despre starea cântăreței într-un interviu acordat publicației canadiane „Le Journal de Montréal”. Ea a dezvăluit că sora lor Linda s-a mutat să locuiască cu Dion în casa ei.

„Dion ascultă pe cât posibil cei mai buni cercetători din domeniul acestei boli rare”, a declarat Claudette.

„Sincer cred că ea are nevoie în mare parte să se odihnească. Ea merge mereu peste și dincolo; ea încearcă întotdeauna să fie cea mai bună și de vârf în jocul ei.”

Vorbind despre decizia lui Dion de a renunța la spectacol, ea a continuat: „La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să-l asculți.”

Ea a adăugat că Dion nu a reușit să „găsească niciun medicament care să funcționeze”, dar că „a avea speranță” era încă „important”.

Afecțiunea care atacă un om dintr-un milion

Dion și-a făcut cunoscută publicul pentru prima dată starea ei în decembrie, împărtășind un videoclip în care vorbea despre sindromul persoanei rigide, înainte de a-și anula turneul în luna mai a acestui an. Se estimează că afecțiunea afectează aproximativ una dintr-un milion de oameni.

Adresându-se fanilor într-un videoclip, Dion a spus: „Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum eram obișnuită.”

„Tot ce știu este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce îmi place să fac cel mai mult.”

Pe 26 mai, ea le-a spus fanilor că își abandonează turneul mondial, declarând că a fost „extrem de dezamăgită” să îi „dezamăgească”.

Citește și: Celine Dion, de nerecunoscut. Are Sindromul Persoanei Rigide. „Devii statuie în propriul corp”

Într-o declarație, ea a spus: „Muncesc foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te