Cât costă un zbor la o companie aeriană care permite accesul doar adulților. Liniștea costă

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 28.08.2023 - 16:56
Cât costă un zbor la o companie aeriană care permite accesul doar adulților. Liniștea costă Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

O companie aeriană a ascultat cererile oamenilor de ani de zile și a oferit avioane cu secțiuni doar pentru adulți. Pentru o sumă de bani în plus, oamenii vor putea dormi liniștiți pe timpul zborurilor.

SHARE

O companie aeriană a ascultat cererile oamenilor de ani de zile și a oferit avioane cu secțiuni doar pentru adulți. Pentru o sumă de bani în plus, oamenii vor putea dormi liniștiți pe timpul zborurilor.

Oamenii s-au plâns de copii în avioane de când există transportul aerian comercial. 

Cu excepția cazului în care rezervați un loc la clasa întâi (și chiar și atunci nu este garantat), se pare că este inevitabil să fiți în preajma unor copii care țipă și plâng în timpul unui zbor.

Nu este vina copilului că plânge, dar asta nu te ajută atunci când ești la cinci ore de zbor și nu ai închis nici măcar un ochi, conform știridiaspora.ro

Unii pasageri au fost atât de exasperați de plânsetele aparent nesfârșite ale unui bebeluș încât au cerut ca avioanele să aibă secțiuni doar pentru adulți.

O firmă aeriană turcească oferă un zbor exclusiv pentru adulți

Euro News relatează că firma Corendon Airlines, deținută de turcii de la Corendon Airlines, a organizat o parte a avionului rezervată exclusiv adulților, unde persoanele cu vârsta de peste 16 ani pot zbura în liniște.

Serviciul va fi oferit doar la bordul avionului Airbus A350 cu 432 de locuri de la Amsterdam la insula Curaçao din Caraibe. Zona de adulți va fi situat în partea din față a avionului.

Vor fi oferite 93 de locuri în această zonă, care va fi separată de restul avionului datorită unor pereți și perdele.

Cu toate acestea, acest privilegiu nu este ieftin. Se pare că va costa 45 de euro în plus pentru o călătorie dus-întors.

Este un preț mare pentru a nu sta în țipete sau plânsete, însă unii oameni ar spune că sunt bani bine cheltuiți.

În această zonă există, de asemenea, câteva locuri cu spațiu suplimentar pentru picioare, care vă vor costa 100 de euro.

Directorul: „Ne străduim să răspundem diferitelor nevoi ale clienților noștri”

„La bordul zborurilor noastre, ne străduim întotdeauna să răspundem diferitelor nevoi ale clienților noștri.

De asemenea, credem că acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra părinților care călătoresc cu copii mici. Aceștia se pot bucura de zbor fără să se îngrijoreze dacă copiii lor fac prea mult zgomot", a declarat fondatorul Corendon, Atilay Uslu.

Corendon Airlines va da startul inițiativei în luna noiembrie și va deveni prima companie aeriană europeană care va oferi o zonă fără copii.

AirAsia, Scoot și IndiGo au introdus zone similare fără copii sau "liniștite".

Politica AirAsia împiedică persoanele cu vârsta sub 12 ani să stea în primele șapte rânduri ale clasei economice și este disponibilă pe zborurile pe distanțe lungi ale transportatorului malaezian.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te