Bărbat ucis în bătaie de 2 moldoveni beți. Victima voia să iubească o femeie, dar a greșit locuința

DE Daniel Toșa | Actualizat: 31.08.2023 - 14:54
Sursa foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ

Un bărbat care își dorea să se întâlnească cu o femeie la apartamentul ei a avut parte de o moarte violentă după ce din greșeală a nimerit în apartamentul unor cetățeni moldoveni care erau într-o stare avansată de ebrietate.

SHARE

Victima ar fi trebuit să meargă la întâlnire cu o femeie, probabil o escortă, dar a ales greșit ușa, găsindu-se în fața celor doi moldoveni, care l-au bătut crunt cu pumnii și picioarele până l-au omorât.

Bărbat ucis în bătaie de 2 moldoveni beți

Într-o coincidență complet total nefericită cei doi moldoveni beți au uitat ușa de la intrare întredeschisă fapt ce a dat de înțeles victimei că acolo ar fi trebuit să fie femeia care îl aștepta.

Reconstituirea evenimentelor a fost posibilă datorită analizei datelor telefonice de pe mobile ale moldovenilor acuzați de crimă, în vârstă de 32 și, respectiv, 35 de ani, precum și ale tânărului ucis, care locuia în Santa Maria di Sala.

Aceste date au indicat că victima nu era acolo pentru a comite furt, așa cum credeau cei doi agresori, și că el nu îi cunoștea pe cei care l-au atacat.

Citește și: Ucigașa de la Mangalia își dezvăluie secretul întunecat. A ucis pentru câteva vorbe: "Tremuram"

Prin urmare, nu există nicio dovadă că ar fi fost atrăgat într-o capcană, așa cum au susținut inițial în timpul audierii.

Confuzie fatală

Potrivit declarațiilor depuse la Procuratură și informațiilor furnizate de polițiștii care au ajuns la fața locului se pare că victima avea o întâlnire în clădirea de pe Rampa Cavalcavia, unde ulterior a fost ucis. Dar, în loc să intre pe scara „A”, cum trebuia, el a urcat pe scara „B”.

Citește și: Român de 25 de ani, găsit mort în Germania. Cadavrul, identificat după 6 luni. Recunoscut după haine

Apartamentul femeii se afla, de fapt, la același etaj, la nivelul trei, și la aceeași poziție, dar pe părțile opuse față de apartamentul celor doi moldoveni. Din nefericire, victima s-a apropiat de ei după ce a observat că ușa era deschisă, probabil lăsată așa din greșeală.

El a intrat în apartament crezând că o va întâlni pe femeie, dar în schimb a dat peste cei doi bărbați, care luau cina. Când victima de 32 de ani a plecat, a fost urmărit de cei doi, care l-au confundat cu un hoț și l-au ajuns în apropierea liftului, unde l-au bătut până la moarte.

Avocatul moldovenilor, a declarat: „Este șocant ce am auzit și asta schimbă complet perspectiva clienților noștri. Considerăm că nu poate mai fi vorba despre omucidere intenționată, eventual doar despre exces de legitima apărare.”

Cu toate acestea, procuratura menține acuzația de omucidere intenționată, iar acum cei doi moldoveni riscă ani grei în spatele gratiilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te