Andrew Tate, acuzat de grup infracțional, ar investi 100.000.000$ în Ungaria de dragul lui Orban

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.02.2024 - 19:30
Andrew Tate, acuzat de grup infracțional, ar investi 100.000.000$ în Ungaria de dragul lui Orban - Foto: Profimedia Images

Andrew Tate, acuzat de grup infracțional, ar investi 100.000.000$ în Ungaria de dragul lui Viktor Orban, iar acest lucru a fost tratat pe larg pe prima pagină a unui influent site maghiar. Nu este prima oară când Tate îi face complimente premierului maghiar.

SHARE

Andrew Tate a ținut prima pagină a ziarelor din România și din Occident după acuzațiile grave care i-au fost aduse la București.

Andrew Tate, acuzat de grup infracțional, ar investi 100.000.000$ în Ungaria de dragul lui Orban

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Pe larg mai jos:

Citește și: Veste proastă, pentru frații Tate. Nu au reușit să scape de arestul la domiciliu

Și asta nu a fost singura problemă a lui Tate. Aflat în arest la domiciliu, în vila sa din Pipera, Andrew Tate a întâmpinat, anul trecut, noi probleme cu legea și în Marea Britanie. O tânără din UK îl acuză că a sufocat-o şi a violat-o.

Pe larg mai jos:

Citește și: Noi probleme pentru Andrew Tate: Încă o tânără din UK îl acuză că a sufocat-o şi a violat-o

În luna august, 2023 Curtea de Apel Bucureşti a dispus revocarea măsurii arestului la domiciliu în cazul fraţilor Andrew şi Tristan Tate

Citește și: Frații Tate sunt liberi, în București și Ilfov. Arestul la domiciliu, înlocuit cu controlul judiciar

Prietenul lui Orban. Cu repetiție

În acest context, una din marile publicații din Ungaria publică pe pagina de deschidere un text intitulat: „Andrew Tate dezvăluie ce ar face pentru Viktor Orbán”.

Autorul pleacă de la o postare a lui Tate pe care o găsiți mai jos și în care Tate spune că ar investi 100.000.000$ în Ungaria de dragul premierului Orban pe care îl apreciază.

„Încă o dată, Andrew Tate l-a lăudat pe premierul ungar pe pagina sa de socializare. Influencerul britanico - american îl respectă atât de mult pe Viktor Orbán încât ar investi chiar și în Ungaria pentru el.

Fostul luptător MMA a postat pe X (fostul Twitter) cât de mult îl respectă pe premierul ungar. El a precizat că, dacă Viktor Orbán rămâne atât de hotărât, intenționează să investească 100 de milioane de dolari în Ungaria, doar din respect", spun autorii.

Care continuă: 

„Fostul influencer și luptător MMA l-a lăudat deja pe premierul ungar în vara anului trecut. În august 2023, Andrew Tate a redistribuit pe Twitter interviul lui Tucker Carlson cu Viktor Orbán, pe care l-a descris ca fiind un adevărat lider.

Videoclipurile lui Andrew Tate au fost anterior atât de populare încât un studiu a estimat că YouTube ar putea câștiga 2,4 milioane de lire sterline din publicitatea videoclipurilor sale de influencer. De atunci, Tate a fost interzis de pe YouTube, Facebook, TikTok și Instagram, înainte de a reapare pe platforma renăscută X. El are acum 8,8 milioane de urmăritori pe site.

După cum am relatat, Tate și fratele său Tristan au fost acuzați anul trecut de viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea sexuală a femeilor în România. Amândoi neagă acuzațiile. Restricțiile de călătorie impuse influencerului și fratelui său Tristan au fost relaxate în septembrie, permițându-le să călătorească oriunde în România. Anterior, ei nu aveau voie să facă acest lucru”, concide index.hu.

Despre Andrew Tate, Newsweek a făcut o serie de dezvăluiri. Câteva titluri:

Citește și: „Al treilea înger” al lui Tate rămâne învăluit în mister. „Nu a fost arestată în dosarul de trafic”

Citește și: VIDEO „Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din secreta War Room. S-au vânturat prin România

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te