Agresiune gravă în familie. Un bărbat prins în timp ce încerca să-și ucidă soția în fața copilului

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 12.07.2023 - 14:16
Polițiștii spanioli acționează la un caz Foto: Ziarul Românesc Spania (imagine cu rol ilustrativ)

Un polițist a povestit cum un bărbat încerca să-și ucidă cu o cruzime maximă soția în fața copilului în vârstă de 14 ani. Femeia a scăpat cu viață, dar va fi traumatizată toată viața.

SHARE

Un bărbat a fost surprins de poliție în timp ce încerca să-și ucidă soția. Scenele de groază l-au șocat până și pe polițistul care a intervenit. 

Acesta a povestit ulterior ce s-a întâmplat. Urmează detalii care pot afecta emoțional!

Agresiune gravă în familie. Un bărbat prins în timp ce încerca să-și ucidă soția în fața copilului

Un bărbat a fost arestat în Spania, în cartierul madrilen Villaverde, acuzat de tentativă de omor asupra partenerei sale. În acest scop îi înfipsese în cap, femeii, un burghiu, scrie Ziarul Românesc

La agresiunea dramatică a asistat fiul său, în vârstă de 14 ani. Femeia a fost internată în spital, în timp ce bărbatul a ajuns deja în judecată. Agresorul nu are antecedente pentru violență în familie.

Atât el, cât și victima sunt de origine peruană și au 36, respectiv 33 de ani. Arestarea a fost făcută de un agent stagiar al gărzii civile. David Esteban are 27 de ani și a fost prima lui arestare.

Citește și: Româncă arestată în Spania. Era șefa unei bande de hoți

Polițistul David Esteban se afla împreună cu iubita și socrul ei la un pahar, la terasă, când a auzit strigăte de ajutor. Țipetele și solicitarea de ajutor veneau din interiorul unei case situate în apropiere. 

„Nu m-am gândit de două ori, a venit firesc, instinctiv, din interior, este ceea ce trebuia să fac, să mă duc să văd ce se întâmplă și să ajut cu orice”, a spus polițistul.

Agentul, neînarmat, a văzut scena de la fereastra care era deschisă. Povestește că înăuntru era totul plin de sânge și a văzut femeia țipând de durere, întinsă pe podeaua camerei, cu coatele sprijinite pe pat și ținând cu ambele mâini un burghiu fără fir, care era încorporat în partea stângă a capului, deasupra urechii.

Citește și: Povestea românului care a ajuns primar în Spania

În acel moment, s-a uitat afară și a văzut suspectul ieșind din casă „țipând și trântind ușile”. „L-am prins, l-am aruncat de perete și a încercat să scape, dar mi-am scos portofelul, m-am identificat și s-a mai liniștit puțin”, explică el. 

„Am procedat la percheziționarea lui în cazul în care purta arme sau obiecte periculoase și, în timp ce îl țineam, i-am rugat pe cei care se aflau acolo să cheme poliția”. La sosirea unei patrule, a predat deținutul.

„Am intrat în locuință cu un agent și acolo am găsit, în sufragerie, un băiat de 14 ani, care era super agitat”, continuă el.

La rândul ei, victima a povestit clipele de groază prin care a trecut. ”Am auzit bzzzzz”

Victima era conștientă. „Am preferat să așteptăm ambulanța ca să nu înrăutățim lucrurile și să-i provocăm răni mai mari încercând să scoatem burghiul”, conchide el. Medicii „au sosit imediat și l-au scos”. Femeia a fost transferată la un spital în stare gravă. De la Garda civilă spun că încurcătura de păr a împiedicat ca bormașina să îi fie înfiptă mai adânc în cap victimei.

„Dacă nu ar fi fiul meu și Garda Civilă care m-a ajutat, poate că nu aș fi aici”, a spus femeia, devastată. „Am simțit lovituri peste lovituri, nu am putut să văd dar am simțit toate loviturile și apoi am auzit bzzzzz, dar nu mai vedeam pentru că eram scăldată în sânge”, a spus femeia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te