Toți vrem un cozonac de Paște care să fie pufos, cu miez aerat și care să rămână proaspăt și după câteva zile. Dar ce faci dacă, deși urmezi rețeta întocmai, cozonacul iese greu, uscat sau cu un gust prea intens de unt?
Toți vrem un cozonac de Paște care să fie pufos, cu miez aerat și care să rămână proaspăt și după câteva zile. Dar ce faci dacă, deși urmezi rețeta întocmai, cozonacul iese greu, uscat sau cu un gust prea intens de unt?
Paștele e despre lumină, familie și gusturile care ne aduc aminte de copilărie. Și ce dar mai frumos poți face mamei tale decât un cozonac pufos, aromat, copt cu dragoste și fără zeci de minute de frământare? Cum?
Pasca și cozonacul sunt „vedetele” dulci ale mesei tradiționale de Paște. Există sute de rețete, dar cele ale chef-ilor Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” au, cu siguranță, ceva aparte.