Cum să fierbi ouăle ca să nu mai crape coaja. Trucuri simple pe care gospodinele le știu din bătrâni. Iată câteva sfaturi testate, care te scapă de ouăle crăpate și te ajută să obții un rezultat perfect, de fiecare dată.
Nu ai timp, nu știi ori n-ai chef să gătești de Paște? Dacă vrei să petreci alături familie și prieteni și să ai detoate pe masă de Înviere, poți să comanzi mâncarea. Majoritatea restaurantelor și firmelor de catering oferă meniuri complete. Dar, atenție, la calcule!
Greșeala pe care o fac mulți de Paște. Nu cumpăra mielul până nu citești asta: așa alegi corect. Calitatea ingredientului principal poate transforma o rețetă simplă într-un adevărat festin.
Paștele este considerată ceam mai mare sărbătoare a creștinătății pentru că se sărbătoriește Învierea lui Iisus. Românii au o serie de tradiții și superstiții pe care le respectă. Totul se întâmplă imediat după slujba e Înviere.
Preparatele culinare pentru masa de Paște pot fi periculoase pentru sănătate dacă nu suntem atenți ce produse folosim. Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor Sfântul Spiridon din Iaşi, spune că în timpul vopsirii, ouălele pot fi contaminate cu metale.