Drob de Paște cu gust autentic, fraged și aromat, ca în copilărie? Secretul nu stă doar în carne sau în modul de preparare, ci mai ales în verdeața proaspăt culeasă. La ce trebuie să fii atent?
Cea mai delicioasă rețetă de drob pentru masa de Paște. Secretul dezvăluit de Cătălin Scărlătescu. Iată cum trebuie să o prepari și cât timp îți ia?
Nu știi să gătești, nu îți place să gătești, nu vrei să gătești sau pur și simplu vrei să îți surprinzi invitații și propriile papile gustative la masa de Paște, poți comanda preparatele inclusiv la restaurantului îndrăgitului și renumitului Chef Scărlătescu. Costă, însă.
„Vedeta” tradițională a mesei de Paște este mielul. Pentru a vă surprinde musafirii, anul acesta, puteți să vă lăsați inspirați de rețeta de drob de miel a lui Chef Adi Hădean și de rețeta de friptură de miel a lui Chef Joseph Hadad.