Timp liber Cum să pui jumările în borcane după ce ai tăiat porcul. Se păstrează la rece și se scurge untura în exces După tăierea porcului, pregătirea jumărilor este unul dintre cele mai importante obiceiuri din gospodăriile tradiționale. Pentru a le păstra cât mai bine peste iarnă, este esențial să le așezi corect în borcane și să le depozitezi la rece.
11:40 Cum încearcă Romsilva să tragă de timp în ceea ce privește reorganizarea? Audit de 5 luni și 185.000 €
11:30 Șefa de cabinet a Casei Albe, declarații explozive despre Trump și Musk: Un alcoolic și un drogat
11:20 36 de ani de la Revoluție: Tot nu știm „cine a tras în noi după 22”! 1.166 morți, 3.300 răniți, niciun vinovat
11:10 Zi decisivă pentru prorusul Călin Georgescu, la Tribunalul București în dosarul de promovare a extremismului
11:00 Economisești acum, te relaxezi la vară fără griji: Depozitul PLUS pe 7 luni cu dobânzi speciale de la Exim
10:46 Bolojan vrea schimbarea legii pensiilor: Ce tip de pensie urmează să dispară? Sute de mii de români, afectați
10:40 Mariah Carey a bătut recordul absolut al Billboard Hot 100. „All I want for Christmas Is You” detronează tot
10:30 Un adolescent a făcut, în joacă, un suport pentru cutiile de suc. Acum câștigă 250.000 €/ lunar
09:50 Noapte de foc în Rusia. Explozii și incendii uriașe la mai multe rafinării, după un atac cu drone ucrainene
09:40 Ex-judecătoarea Tudose, pensionată la 53 ani cu 23.000 lei pensie s-a reangajat avocat: Savonea, profesionistă
09:30 Vești bune pentru șoferi! Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, redeschis în ambele sensuri de sărbători