Frigiderul poate fi un focar de bacterii. Care sunt riscurile și cum poți preveni acest lucru? Temperatura inadecvată în interiorul frigiderului le oferă patogenilor un mediu propice pentru înmulțire.
Cel mai murdar loc din bucătărie, care te poate îmbolnăvi grav. Intră în contact cu mâncarea. Cât de des trebuie să îl cureți?
Ingredientul pe care să-l pui în lapte, ca să țină 3 săptămâni. Toată lumea îl are în bucătărie. Ce recomandă experții?
Alertă alimentară: de ce să nu mai cumperi fructe tăiate și ambalate. Te expui la riscuri majore. Data viitoare când ești tentat de un pahar cu fructe gata tăiate, amintește-ți că aspectul proaspăt poate fi înșelător. Sănătatea nu vine la pahar. Vine din alegeri informate.
Cât de des să înlocuiești buretele de bucătărie. Devine bombă de bacterii dacă nu e schimbat la timp. Există câteva opțiuni de curățare pe care le puteți încerca pentru a prelungi perioada de utilizare a buretelui înainte de a-l arunca.