VIDEO Un bărbat necăsătorit a adoptat 6 copii cu nevoi speciale. „Am 37 ani și asta e misiunea mea”

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.09.2022 - 13:13

Un tatăl singur, Ben Carpenter, în vârstă de 37 de ani, din Huddersfield, a adoptat șase copii cu nevoi speciale, după ce a pornit într-o misiune de a-i ajuta pe cei mai vulnerabili dintre copii.

SHARE

Un bărbat singur a adoptat, anul trecut, al șaselea copil după ce a decis să își dedice viața pentru a-i ajuta pe copiii nevoiași. Nu a exclus să aibă grijă de mai mulți.

Ben Carpenter a adoptat primul copil la doar 21 de ani.

De-a lungul anilor, a adoptat alți cinci copii cu nevoi speciale. În aprilie anul trecut, Ben a adus acasă al șaselea copil adoptat, Louis, în vârstă de doi ani, după ce i-a luat ceva timp pentru a trece peste moartea tragică a celui de-al cincilea copil, Teddy. Louis are paralizie cerebrală și este orb.

Citește și: Drama Andei Călugăreanu: Părăsită de soț pentru o colegă de scenă. A plâns continuu înainte să moară

Primul copil al lui Ben a fost Jack, acum în vârstă de 14 ani, care suferă de autism.

De asemenea, o are pe Ruby, care are nevoi complexe, în vârstă de 11 ani, pe Lilly în vârstă de nouă ani, care este surdă, și pe Joseph, în vârstă de șase ani, care are sindromul Down.

Citește și: Actrița care l-a refuzat pe Dinică, măritată cu soțul Andei Călugăreanu. Aceasta nu a iertat-o

Al cincilea copil adoptiv al lui Ben a fost Teddy, care din păcate a murit în noiembrie 2019. Teddy avea o tulburare genetică rară numită sindromul Cornelia de Lange.

Tatăl  a luat apoi o pauză de la adopție pentru a trece peste moartea devastatoare a fiului său, înainte de a adopta pentru a șasea oară anul trecut. 

Ben, care a lucrat în sectorul îngrijirii înainte de a porni în această misiune, spune că a știut întotdeauna că își dorește o familie, dar nu neapărat să fie un tată biologic.

Nu mi-am dorit să fiu tată biologic

El a adăugat: „Întotdeauna am știut ce îmi doream. Nu mi-am dorit niciodată să devin un tată biologic pentru că a fi părinte este mult mai mult decât atât”, potrivit the Mirror.

„Am vrut să ajut copiii care erau cei mai vulnerabili și cei care aveau cea mai mare nevoie de o casă iubitoare și îngrjire.

„Aveam multe de demonstrat pentru a fi de încredere la o vârstă atât de fragedă. Trebuia să arăt că sunt suficient de matur și că pot oferi acestor copii ceea ce au nevoie... Pentru început, am ales un băiat și apoi o fată, pentru că m-am gândit că ar fi configurația perfectă și, din fericire, acum îi am pe fiul și fiica mea, Jack și Ruby.

„Atunci am fost întrebat dacă o voi adopta și pe sora fiicei mele biologice, ceea ce am fost de acord să fac. Așa că am avut două fete și un băiat și m-am gândit că ar trebui să adopt un alt fiu pentru simetrie”.

Ben spune că toți copiii săi au relații uimitoare ca de frați și că locuința lui este plină de dragoste și bucurie care le-a permis copiilor să înflorească.

El a adăugat: „Întotdeauna am visat să am o familie mare și sunt atât de fericit că copiii mei fac parte din ea și că au atât de mulți frați”.

”De multe ori stau și îmi imaginez pe toți participând la nunțile celorlați”.

„Toți se susțin atât de mult pentru nevoile celuilalt și sunt atât de mândru că am creat un mediu fericit, iubitor și stabil în care să crească”.

Ben nu exclude să mai adopte copii. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te