VIDEO Cât costă cazarea la hotelul de 3* al lui Cristi Borcea din Olimp. Nu s-a lăsat de butelii

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 08.07.2023 - 07:38
Cât costă cazarea la hotelul de 3* al lui Cristi Borcea din Olimp - Foto: captură video
Cât costă cazarea la hotelul de 3* al lui Cristi Borcea din Olimp - Foto: captură booking.com

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo care înainte de Revoluție a început să facă afaceti vânzând butelii de aragaz, s-a apucat de câțiva ani și de turism. Iar la ce tarife sunt la Hotel Pam Beach Resort 3* din Olimp face bani frumoși.

SHARE

Cristi Borcea, care a declarat că „cu buteliile am început înainte de Revoluție și cu buteliile sunt și acum. Deci acum tot butelii fac. După 30 de ani, tot cu asta mă ocup. Butelii, petrol și gaze. Fac doar ce-am învățat. În ce m-am băgat și n-am știut, am pierdut”, potrivit digisport.ro, s-a apucat de câțiva ani și de hotelărie.

Citește și: Cine este femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea. "Era peste tot. Trebuie să o cheme Borcea "

El modernizat unul dintre hotelurile turn comuniste din nordul stațiunii Olimp (fostul Hotel Muntenia) și l-a transformat în Hotel Pam Beach Resort 3*, singurul hotel cu piscină tip infinity de pe Litoral.

În acte, hotelul aparține Mihaelei, prima soție a lui Borcea. Iar de administrare se ocupă atât aceasta, cât și actuala nevastă a fostului finanțator al lui Dinamo, Valentina Pelinel.

Cât costă cazarea la hotelul de 3* al lui Cristi Borcea din Olimp

Hotelul Pam Beach Resort 3* are 13 etaje și 210 camere modernizate în 2021, dintre care 187 duble, 12 triple și 11 apartamente.

În perioada 17-23 iulie 2023, de exemplu, o cameră twin la hotelul de 3* al lui Cristi Borcea din Olimp costă 400 de lei pe noapte (aprox. 80 euro), iar prețul unui apartament este de 640 de lei pe noapte (aprox. 130 euro). 

Citește și: Câte operații estetice a suportat Cristi Borcea pentru a fi „Casanova” și la 53 de ani

Camerele sunt dotate cu televizoare moderne, mini frigider, internet wireless, aer condiționat, telefon, uscător de păr, uscător de rufe, baie renovată și dotată cu produse de toaletă. Copiii până la vârsta de 12 ani sunt cazați gratuit dacă nu au nevoie de un pat suplimentar. Animalele de companie sunt de asemenea binevenite în hotel.

Hotelul oferă mic dejun continental în fiecare dimineață, iar restaurantul oferă preparate internaționale, dar și tradiționale românești. Masa se poate servi în restaurant sau pe terasa hotelului care are o panoramă superbă la Marea Neagră.

Citește și: Cristi Borcea se teme că soțiile ar putea fugi cu banii lui. Pe numele cui și-a trecut averea

Hotelul este situat pe în Stațiunea Olimp și beneficiază de parcare gratuită în limita disponibilității, și de o nouă atracție acvatică: piscina Infinity Pool cu cascadă, în design exotic, pentru adulți, și o piscină pentru copii cu ansamblu de tobogane, cu beach-bar, dușuri și o terasă suspendată cu aceeași priveliște impresionantă asupra marii, cu program artistic în fiecare seară, acces Wi-Fi gratuit în întreg hotelul, păstrare valori în seif la recepție, posibilitate de organizare nunți, botezuri, zile de naștere sau onomastice în restaurantul hotelului în funcție de restricțiile impuse.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te