V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking de 800 mp în ansamblul mixed-use Palas Iași

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.01.2024 - 14:27
V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking de 800 mp în ansamblul mixed-use Palas Iași Foto: IULIUS
V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking de 800 mp în ansamblul mixed-use Palas Iași Foto: IULIUS
V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking de 800 mp în ansamblul mixed-use Palas Iași Foto: IULIUS

În clădirea United Business Center 3 (UBC) din ansamblul Palas, dezvoltată de compania IULIUS, se va inaugura, în al doilea trimestru al acestui an, un spațiu de coworking dedicat comunității de business din Iași.

SHARE

Conceptul este dezvoltat de V7 Startup Studio, un spațiu de coworking prezent și în centrul Bucureștiului, care le va oferi specialiștilor din diferite domenii un mediu de lucru modern, dinamic și confortabil, condiții premium și o sinergie de beneficii și oportunități pentru business. 

Accesul în spațiul de coworking se va realiza în baza unor abonamente flexibile, concepute în funcție de necesitățile fiecărui tip de echipă.

V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking de 800 mp în ansamblul mixed-use Palas Iași

Localizat în cea mai dinamică zonă office din centrul orașului și în cadrul ansamblului mixed-use Palas, hub-ul va avea o suprafață de aproximativ 800 mp, cu extindere la 2.000 mp până la sfârșitul anului viitor.

Rețeaua office United Business Center dezvoltată de IULIUS în proiectul mixed-use Palas, care reunește cea mai mare comunitate de business din Iași - 70 de companii etalon în industriile tehnologiei și automotive și 9.000 de angajați,  își va completa mixul de chiriași prin inaugurarea unui spațiu de coworking în clădirea UBC 3.

Astfel, la fel ca și în București, unde reunește o comunitate de peste 50 de companii și organizații de impact din România, V7 Startup Studio va oferi în Iași un spațiu de lucru amenajat în stil scandinav, la cele mai înalte standarde și centrat pe comunitate, colaborare, interacțiune și creativitate.

Rezidenții vor avea acces deopotrivă la toate facilitățile corporate necesare, dar și la beneficii adiționale precum o rețea de mentori, investitori, experți și organizații care să le ofere suportul optim pentru dezvoltarea profesională și personală.

V7 Startup Studio este destinat echipelor mici și medii, dar și freelancerilor, numitorul comun fiind eficacitatea lucrului dintr-un birou premium, într-un regim flexibil și cu avantaje ce constituie premise dovedite ale inovației.

În aceeași măsură, pentru multinaționalele care aleg V7 Startup Studio ca spațiu de evenimente și workshopuri, amplasarea ultra centrală, design-ul și interacțiunile cu membrii comunității extinse ale acestuia permit organizarea unor întâlniri cu un important engagement al participanților. 

Proiectul este structurat pentru a acomoda 90 de birouri, atât în zona open space, cât și în spații private, complet utilate și amenajate.

Spațiul mai include săli de întâlniri, sală de evenimente corporate, zone de relaxare cu expoziții de artă permanente și temporare, zonă open space pentru întâlniri informale, bibliotecă, bucătărie de tip cafenea, zona de printing și papetărie.

De asemenea, va exista acces la o terasă de aproximativ 200 mp cu vedere către Palatul Culturii.

De altfel, cei care vor alege să-și desfășoare activitatea la V7 Startup Studio vor beneficia de spații office premium, dar și de toate facilitățile și serviciile proiectului mixt Palas:

un foodcourt ce include peste 25 de restaurante cu specific internațional, cafenele tematice, shopping la peste 270 de magazine, parc de 50.000 mp, facilități pentru petrecerea timpului liber și diverse alte servicii necesare traiului de zi cu zi.

„United Business Center a contribuit în cei peste 10 ani de activitate la dezvoltarea unui pol puternic de business în centrul Iașului, prin infrastructura office premium din ansamblul Palas Iași și, mai recent, din Palas Campus, iar acum ne bucurăm că mixul va fi completat și de un spațiu de coworking.

Ne dorim, alături de partenerii de la V7 Startup Studio, să găzduim aici cele mai inovatoare şi creative companii şi startup-uri din Iași.

Însă, spațiul va fi dedicat și persoanelor care își doresc să lucreze remote sau să își găsească inspirația alături de alți membri activi din comunitate’’, a spus Ionuț Pavel, Manager United Business Center.

„Iașul nu numai că este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, dar înregistrează o importantă creștere economică și o dezvoltare continuă a infrastructurii de business, în special în IT și industriile conexe.

Sigur, aceste premise, dar și faptul că putem să ne deschidem aici prima locație din afara Bucureștiului, alături de un partener (n.r. United Business Center) care a dovedit constantă inovație în domeniul său de activitate și care ne poate oferi nu numai cea mai bună poziționare, în inima orașului, dar și oportunitatea să aducem valoare mediului de afaceri, au contat în luarea deciziei de a ne extinde la Iași’’, a spus Miriam Constantin, owner V7 Startup Studio.

Spațiul de coworking este localizat la etajul 3 al UBC 3 și își propune ca, pe lângă oferirea celor mai bune condiții de lucru conforme standardului de birouri clasa A, să contribuie și la stimularea mediului antreprenorial local, realizând acest lucru prin facilitarea networkingului între rezidenți și crearea prilejurilor optime pentru dezvoltarea de proiecte în comun.

Despre V7 Startup Studio

V7 Startup Studio oferă acces la un întreg ecosistem de lucru flexibil și posibilitatea de a interacționa cu profesioniști din diverse domenii și proiectele lor cu impact în societate.

Spațiul cuprinde birouri private modularizate, hot desks, fixed desks, iar accesul se face în baza unor abonamente personalizate - pay as you go ori contracte pe termen mediu sau lung, toate sub o politică all-inclusive.

Cu o rotație a rezidenților de sub 5% în 3 ani și ocupanță continuă, V7 Startup Studio a avut impact în carierele a peste 4.000 de persoane din zona corporate si non-profit, 2.000 de antreprenori si freelanceri, ce au lucrat și colaborat la proiecte/companii precum:

Platforma de Mediu, Emma Sleep și Carta, Flip, Endevour, Fundația Pădurea de Mâine, Conferința How To Web etc.

De asemenea, V7 Startup Studio sprijină pro bono organizațiile studențești cu organizarea de evenimente în spațiul său, iar până în prezent peste 2.000 de tineri au beneficiat de cursuri de dezvoltare profesională și personală realizate aici.

Despre United Business Center

Rețeaua națională de birouri premium United Business Center, dezvoltată de grupul IULIUS, include 15 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 242.000 mp, aflate în proiectele de regenerare urbană din Iași (8 clădiri - 75.600 mp), Timișoara (4 clădiri - 82.000 mp) și Cluj-Napoca (3 clădiri -28.000 mp).

Toate clădirile sunt certificate sau în curs de certificare LEED, dezvoltat de U.S. Green Building Council. De asemenea, interesul mediului de business față de proiectele grupului au stat la baza dezvoltării, în vecinătatea ansamblului mixed-use Palas, a noului proiect Palas Campus (54.000 mp office și 6.000 mp retail), cea mai mare clădire de birouri clasa A din țară, care a fost inaugurată în 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te