VIDEO Pro TV „a angajat” primul prezentator virtual. Ce rubrică prezintă cu ajutorul IA

DE Florin Budescu | Actualizat: 21.12.2023 - 12:05
Pro TV „a angajat” primul prezentator virtual - Foto: captură video Sport.ro

Pro TV „a angajat” primul prezentator virtual. Ce rubrică prezintă cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Pe sport.ro și pe canalele social media ale site-ului, cele mai importante știri sportive ale zilei vor fi aduse în fața cititorilor într-un nou format

SHARE

Pro TV „a angajat” primul prezentator virtual. Ce rubrică  prezintă cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Pe sport.ro și pe canalele social media ale site-ului, cele mai importante știri sportive ale zilei vor fi aduse în fața cititorilor într-un nou format, unic în România.

Acesta este găzduit de E-MIL, primul prezentator virtual, creat cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Pro TV „a angajat” primul prezentator virtual

De luni până vineri, E-MIL va prezenta Pastila de Sport - ce le va aduce cititorilor cele mai proaspete informații, într-un format realizat în premieră. Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din sport vor fi sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual.

Fiecare mișcare din fotbal, handbal, tenis și alte sporturi va fi urmărită cu atenție de E-MIL, în rubrica sa, numită Pastila de Sport.

Citeşte şi: Cum va schimba Inteligența Artificială profilul angajaților. Ne va înlocui sau ne va ajuta, de fapt?

”Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii 'Pastila de Sport', de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului, în fiecare zi, de luni până vineri.

Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de Inteligența Artificială, conform Ştirile ProTV.

”Este un proiect inovator în domeniul știrilor sportive. Echipele noastre de la sport.ro și video digital au dezvoltat un prezentator virtual cu Inteligență Artificială (AI) numit E-MIL, care vă va aduce știrile din lumea sportului, într-un mod captivant și modern.

Lansarea acestei pastile zilnice dedicate știrilor sportive cu prezentator AI reprezintă un pas important în evoluția digitală a PRO TV”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Citeşte şi: Cum sprijină marile branduri site-urile nesigure generate de inteligența artificială

Pastila de Sport prezentată de E-MIL este în fiecare zi, de luni până vineri, pe sport.ro și pe toate canalele social media ale site-ului de sport.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te