Incredibil? Adevărat: Bianca Drăgușanu, mică antreprenoare de succes, cu profit mediu și 11 angajați

DE Alexandru Pop | Actualizat: 14.01.2021 - 22:04
Bianca Drăgușanu/FOTO: Facebook

Tabloidele sunt inundate aproape zilnic cu faptele de arme ale Biancăi Drăgușanu, diva refăcută de medici esteticieni astfel încât nu mai are nici o legătura cu fiica mamei ei: ce a mai spus, cu cine a mai ieșit, de cine a mai divorțat, ce operație și-a mai făcut.

SHARE

Cele mai savuroase sunt, desigur, aventurile mai mult sau mai puțin galante ale acesteia. Despre ultimul soț de care a divorțat (acum aflat în arest la domiciliu), de exemplu, se scriu râuri de articole referitoare la activitatea sa de pește pentru soția cu care a fost căsătorit înainte de Bianca Drăgușanu.

Citește și: Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, arestat pentru trafic de persoane şi proxenetism

Și mai recent, capul de afiș este ținut de o vizită la shopping a Biancăi Drăgușanu în Dubai, unde a fost însoțită de juniorul lui Nicolae Bădălău, fost baron PSD de Giurgiu și actual șef la Curtea de Conturi. Bădălău jr, de altfel, este însurat și mai are și doi copii minori acasă, dar acestea sunt amănunte.

Citește și: Soția lui Bădălău jr, care a fost cu Bianca Drăgușanu în Dubai: Să o prezinte copiilor noștri minori

În timpul iber, însă, atunci când nu face cuceriri sentimentale și/sau financiare, Bianca Drăgușanu face afaceri. Pe când se numea Bianca Slav și era căsătorită cu Victor Slav, în 2014, Drăgușanu a înființat o firmă care se numește Bella Dream Star SRL. Obiectul de activitate: "Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)".

Potrivit presei mondene, firma produce rochii de seară și rochii mondene. „Rochiile de mireasă se adresează femeilor care preferă eleganța și, în același timp, stilul puțin nonconformist, care le învăluie în mister. Rochiile de seară realizate în atelierul meu sunt făcute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor și materialelor sunt de excepție”, a spus Drăgușanu despre rochiile sale.

Citește și

Bill Gates anunță o nouă pandemie. „E nevoie de o forță rapidă de intervenție de 3.000 de medici”

 

Firma este activă și azi, la șapte ani de la înființare și nu o duce rău. Este, practic, un mic atelier, dar care reușește să se autosusțină. Firma a avut profit încă din primul an de funcționare practică, 2015: peste 36.000 de lei. Cel mai mare profit anual net de până acum a fost atins în 2017: aproape 444.000 de lei. În 2019, ultimul an fiscal public, i-a adus un profit de peste 266.000 de lei la venituri de peste 1,56 milioane de lei, cu 11 angajați.

În mod evident, un profit și de 100.000 de euro pe an (ca în 2017) nu poate susține stilul de viață extravagant al divei de plastic iar unul de puțin peste 50.000 de euro, ca în 2019, e chiar un mizilic pentru Drăgușanu. Chiar și așa, însă, se pare că în spatele imaginii fabricate din silicon, stă o mică antreprenoare chivernisită.

În iunie 2019, Bianca Drăgușanu a mai deschis o firmă, Bella Dream Collection SRL. Și aceasta a obținut, în jumătate de an de funcționare, un profit net de aproape 42.000 de lei.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.