FOTO Casă cu curte și vedere la mare în Halkidiki, la prețul uneia de la periferia Bucureștiului

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.08.2022 - 13:50
Casă cu curte și vedere la mare în Halkidiki, la prețul uneia de la periferia Bucureștiului. / Foto: Nela Agapi, Forum Grecia
Casă cu curte și vedere la mare în Halkidiki, la prețul uneia de la periferia Bucureștiului. / Foto: Nela Agapi, Forum Grecia
Casă cu curte și vedere la mare în Halkidiki, la prețul uneia de la periferia Bucureștiului. / Foto: Nela Agapi, Forum Grecia
Viluță în stațiunea Sani / Foto: remax.gr
Casă Dragomirești Deal / Foto: imobiliare.ro
Casă Bragadiru / Foto: imobiliare.ro
Casă zona Antiaeriană / Foto: imobiliare.ro
Casă Lacul Tei / Foto: imobiliare.ro
Casă Bucureștii Noi / Foto: imobiliare.ro

Vă place marea și stilul relaxat de viață al grecilor? Dacă vă tentează să vă relocați sau o căsuță de vacanță, este bine de știut că în Halkidiki, una dintre cele mai căutate zone imobiliare din nordul Greciei, prețurile sunt similare cu cele de la periferia Bucureștiului.

SHARE

„În Kalandra, Kassandra, retras, intim și liniștit, am aceasta superba casă de 75 mp, curte 100 mp, doua dormitoare, doua bai, sufragerie, bucătărie, șemineu, loc parcare acoperit !

Prețul de 155000 €, (coborât de la 185) este ca să o dea repede, are niște urgențe !”, sună unul dintre anunțurile postate pe Forum Grecia. 

 
Casa cu curte din Kalandra, un oraș mic de pe Kassandra, cea mai vestică peninsulă din Halkidiki, are vedere la mare, un living generos cu bucătărie open space și este într-o stare bună, având nevoie doar de câteva reparații și eventuale îmbunătățiri. 

 
În stațiunea Sani de pe același braț al peninsulei Halkidiki, o viluță cu curte, tot cu o suprafață utilă de 75 de metri pătrați, 2 dormitoarem 2 băi, este scoasă la vânzare cu 135.000 de euro, dar se află la circa 1,8 kilometri de cea mai apropiată plajă. A fost construită în 2020. 
 
 

Ce case/vile cu curticică găsești în jurul Bucureștiului la 130.000 - 160.000 de euro

În București, nu prea găsești nicio casă/vilă echivalentă, eventual, și cu curte. Cea mai ieftină casă cu curte în București găsită pe imobilirare.ro are 2 camere, se află în Ferentari și costă 70.000 de euro. Totuși, la 160.000 de euro poți lua în Capitală o vilă cu 6 camere în zona Antiaeriană. Oferă o suprafață utilă de 110 mp, dar nu e complet finisată.
 
 
În localitățile „dormitor” din jurul Capitalei oferta de case/vile, cu o suprafață utilă de circa 100 de metri pătrați și curticică, la 130.000 - 160.000 de euro este destul de bogată. 
 
În Dragomirești Deal, de exemplu, o casă de 105 metri pătrați cu 4 camere și o curticică de vreo 200 de metri pătrați costă 130.000 de euro.
 
 
Și în Bragadiru poți găsi o casă individuală cu o amprentă la sol de 70 mp (140 mp suprafață desfășurată), pe un teren de 250 mp, la 130.000 de euro. Are living, bucatarie, baie și terasă la parter și 3 dormitoare și o baie la etaj.
 
 
Dacă în loc de vedere la mare vă mulțumiți cu vedere la Lacul Tei, pe o căsuță de 80 mp cu teren de 300 mp se cere un preț de 159.000 de euro.
 
 
Sau puteți opta pentru o casă cu 3 camere în zona Bucureștii Noi, pentru 155.000 de euro. Pozitionata aproape de piata, metrou si parc, in Bucurestii Noi, casa este construita pe un teren de 220 mp si are o suprafata construita de 88 mp. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te