Fiul fostului lider PSD Adrian Năstase a dat chix cu campingul de fițe de la Corbu. Și 500 lei/zi

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 29.04.2023 - 10:49
Corina și Mihnea Năstase - Foto: replicaonline.ro
Cmapingul TeePee Corbu. - Foto: replicaonline.ro

Fiul fostului lider PSD Adrian Năstase a dat chix cu campingul de fițe de la Corbu, pe care l-a deschis cu mare fast, alături de soția sa, în 2021. Anul trecut, tinerii afaceriști au reușit să acumuleze datorii de 700.000 lei.

SHARE

Mihnea Năstase și soția lui, constănțeanca Corina Năstase, fostă Corolevschi, au dat greș cu campingul de la Corbu, inaugurat cu mare fast în 2021. Anul trecut, tinerii afaceriști au reușit să acumuleze datorii de 700.000 lei, în schimb profitul este nesemnificativ, relatează replicaonline.ro.

Anul acesta, numărul afișat pe site pentru rezervări este nefuncțional, iar soții Năstase nu și-au mai promovat afacerea.

Citește și: Șeful ANPC, despre stațiunile de pe Litoral: Pline de cașcarabete, avem un comerţ de tip Pakistan

Fiul fostului lider PSD Adrian Năstase a dat chix cu campingul de fițe de la Corbu

Soții Mihnea și Corina Năstase dețin un proiect la Corbu, care se numește TeePee Corbu și este alcătuit din mai multe module. Are și o zonă tip restaurant unde turiștii pot să servească masa, dar și ring de dans, parcare, și o zonă de odihnă cu corturi normale sau pentru rulote.

Afacerea de la Corbu se derulează prin două societăți comerciale, fiind vorba de Wild Beach Camping Corbu la care Corina Ioana Năstase deține 90.9 % iar Mihnea Daniel Năstase diferența de 9.1%, și Wild Beach Resort Corbu unde Corina Ioana deține doar 9% iar Mihnea Năstase este acționar majoritar cu 91 %.

Rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor, așa că, anul trecut, prin mai, firmele au fost inactive, fiind reactivate după câteva luni.

Nici vara anului 2022 nu pare să fi fost una încununată de succes, dacă stăm să analizăm datele financiare. Wild Beach Camping Corbu SRL, unde Corina Năstase e acționar majoritar,  a avut, în 2022 , cifra de afaceri de 49 930, profit de doar 28 476 lei și datorii de 238 305 lei., în timp ce Wild Beach Resort Corbu SRL a avut, în 2022 , cifra de afaceri de 49 927 lei, față de 176.610, cât a avut în 2021, profit de doar 16 548 lei și datorii de 455 889 lei.

Citește și: Record: Un bărbat este tatăl a peste 550 de copii. Mamele nu îi cunosc identitatea

Prin urmare, dată fiind situația, nu se știe dacă soții Năstase vor redeschide vara aceasta afacerea de la Corbu. Mihnea și Corina nu și-au mai promovat, de luni bune, afacerea de pe Litoral, așa cum au făcut-o până acum.

Zonă de Glamping, unde cortul costa și 500 de lei pe noapte

Mihnea Năstase și soția lui au gândit afacerea ca o zonă de camping, dar și una de glamping, un fel de cort… glam, înconjurat de natură.

Zona de Glamping reprezintă o simbioză între lux și natură, cu facilitățile unei cazări care îți oferă confortul de care beneficiezi într-o vacanță la hotel. Spațiul zonei de camping este de 7000 de metri pătrați.

În zonă există și un bar, cu băuturi rafinate, iar pentru închirierea unui cort glam turiștii scoteau din buzunar 500 de lei.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te