VIDEO Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat de poliție după ce și-a amenințat rivalii cu sabia

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.01.2021 - 15:42
Ștefan Boncu / bzi.ro

Un membru al lumii interlope din Iași a fost dus vineri la audieri. Polițiștii îl anchetează pe Ștefan Boncu, sub suspiciunile de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

SHARE

Război în lumea interlopă din Iași! Unul dintre cei mai temuți membri a fost dus vineri la audieri, iar mai apoi a fost reținut pentru 24 de ore! Individul a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu!

Citește și

EXCLUSIV Cătălin Botezatu, urmărit de un investigator privat din Anglia pentru o țeapă de milioane

Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Recent, acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș cu o sabie, scrie bzi.ro. care postează și un clip video.

ATENȚIE. Clip cu limbaj licențios.

Constantin Vandam și Jean Mărăraș, vizați în videoclipuri
Constantin Vandam și Jean Mărăraș sunt cei vizați de postările făcute pe o rețea de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).

Citește și

Ilie Năstase și-a bătut soția. Femeia a sunat la 112: E important că am ieșit teafără pe ușă

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente din Iași.

După realizarea acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Astfel, vineri, Ștefan Andrei Boncu (43 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști. Acum, urmează ca anchetatorii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta. Din informațiile deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. De altfel, anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu anumite scandaluri. La rândul lor, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase. Și aceștia au avut în trecut probleme cu legea.

Citește și

Interlopul Sarafu, judecat: „Ia salută-le pe domnițele astea cu furtun". Urmărire cu ouă și tort

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.