Ceasurile care se asortează cu mașinile de lux

DE Alexandru Pop | Actualizat: 23.05.2020 - 15:56
Ceas Breitling Mulliner Tourbillon, făcut special pentru Bentley Motors

Asocierea ceasurilor Hublot cu supermașinile Ferrari sau parteneriatul Breitling- Bentley nu sunt întâmplătoare.

SHARE

Asocierea Hublot-Ferrari este dovada că finețea orologierilor elvețieni și stilul creațiilor auto pot coexista. Fructul asocierii dintre Hublot, producătorul de ceasuri de lux și unul dintre sponsorii Formula 1, și Ferarri este ceasul Big Bang Ferrari, produs în ediție limitată 196/1000. Un astfel de model va fi scos la licitație publică în câteva zile și va avea un preț de pornire de 10.500 de euro, față de un preț de listă de 26.000 de euro.

Foto: Ceas Hublot Big Bang Ferrari, din titan, de mână, bărbătesc, ediție limitată 196 din 1000

Modelele Breitling, realizate în colaborare cu celebrul producător de mașini de lux Bentley, arreprezintă pasiunea pentru viteză, adrenalină, dar și calitate și funcționalitate. O ediție foarte limitată produsă în colaborare cu Bentley este ceasul Breitling Mulliner Turbillon cu un preț de pornire de 28.000 de euro, raportat la, uneori, valori de adjudecare de 150.000 de euro. Acesta este și cel mai faimos model Breitling din Licitația unei Colecții de Ceasuri Importante. Pe de altă parte, cel mai accesibil model, o ediție limitată Breitling GMT pentru Bentley are prețul de pornire de 3.750 de euro (față de un preț de listă de 11.000 de euro).

Foto: Ceas Breitling Mulliner Tourbillon, pentru Bentley Motors, din aur roz, ediție foarte limitată

Asocierea Hublot-Ferrari și Breitling-Bentley va fi scoasă la licitație publică în doar câteva zile prin prezența unor modele exclusiviste și piese de colecție de ceasuri realizate în ediții limitate pentru industria automobilistică de lux.

Modelele de colecție prezente în Licitația unei Colecții Importante de Ceasuri din 26 mai reflectă, pe de o parte, excelent forța mașinilor de colecție, iar pe de altă parte spun povestea unor personaje celebre.

Foto: Ceas Breitling GMT, pentru Bentley, de mână, bărbătesc, ediție limitată

În completarea modelelor realizate în colaborare cu celebrele mărci auto, între cele 121 de ceasuri exclusiviste, sunt și impresionantele apariții care poartă numele Batman, Hulk sau Bumblebee, datorită culorilor care le decorează bezelul.

Foto:Ceas Audemars Piguet Royal Oak Offshore Bumblebee, din carbon, de mână, bărbătesc

Din materiale deosebite, modelul Rolex supranumit Batman, purtat între alții, de tenismenul Roger Federer în timpul turneului Australian Open, are un preț de pornire de doar 5.500 de euro. De la Batman la Hulk, Rolex crează în 1953 modelul Submariner cu un cadran de culoare verde pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a modelului. Piesa de față, supranumită Hulk, se găsește și în colecția personală a celebrului actor Robert Downey Jr., iar în licitație pleacă de la un preț de pornire de 8.500 de euro, (raportat la un preț de listă de 11.000 de euro, dar valori de piață mai mari, peste prețul de listă, de circa 15.000 de euro). O deosebită apariție este și ceasul semnat de celebrul brand Audemars Piguet Royal Oak Offshore, supranumit Bumblebee după creația americană de acțiune SF, datorită bezelului galben. 12.500 de euro este prețul de pornire al modelului exclusivist, confecționat din carbon și ceramică, și se tranzacționează în piață cu prețuri de până la 35.000-40.000 de euro.

Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Hublot, Richard Mille sau Ulysse Nardin, pot fi licitate marți, 26 mai, doar online, la un preț de pornire plecând de la un sfert din prețul pieței, pe platforma Artmark Live.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te