NEWSWEEK SUMMIT DE CONSTRUCȚII - Ce se întâmplă cu piața imobiliară

DE Newsweek România | Actualizat: 03.04.2023 - 19:02

Scumpirea creditelor, creșterea prețurilor la materialele de construcții și expectativa investitorilor în fața inflației crescute, dar și a situației economice și sociale destul de tensionată la nivel local și regional, au afectat tranzacțiile imobiliare.

SHARE

Newsweek România organizează o nouă ediție a Summitului de Construcții, pe 3 aprilie, ora 16.00.

Care sunt estimările analiștilor pentru perioada următoare, cum vor evolua prețurile caselor și apartamentelor, dar și care sunt tendințele în construcțiile rezidențiale și de birouri vom afla în cadrul acestui eveniment de la invitații noștri. 

Un alt subiect care a ținut agenda publică în ultima perioadă și care va fi discutat în partea a doua a Summitului de Construcții va fi cel al construcțiilor vechi și noi care trebuie să fie rezistente în fața unui potențial cutremur mai mare. 

NEWSWEEK SUMMIT DE CONSTRUCȚII - Ce se întâmplă cu piața imobiliară

Ce își propun autoritățile să facă, care sunt pârghiile de control, care sunt normativele pentru constructori referitoare la siguranța în fața cutremurelor vom afla de la autorități și reprezentanți ai asociațiilor patronale din construcții. 

Au confirmat participarea: Ionuț Săvoiu, Secretar de Stat, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Marin Ţole, Secretar de Stat, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ing.dr.Cristian Erbașu, Președinte al Federației Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management, Dumitru Nancu, Director General FNGCIMM, Alexandra Smedoiu, Președinte CFA Romania, Bogdan Ivan, Secretar General al Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis,  Lucian Melinceanu, Președinte sucursala București, Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri și Paul Racoviță, inspector general, Inspectoratul de stat în construcții.

Găsiți detalii AICI

Newsweek Summit de Construcții 2023 se va desfășura în format hibrid și va fi transmis din studioul Newsweek România. 

Publicul va avea acces în sală în limita a 20 de locuri. Pentru a participa în sală vă rugăm să vă înscrieți la email [email protected], urmând să fiți confirmat printr-un mesaj de către de organizator. 

Newsweek Construcții Summit este susținut de partenerii săi: BUILD CORP, COMPLEX 93 și Construcții ERBAȘU
Evenimentul va fi transmis în  direct pe newsweek.ro  (site aflat Top 10 cele mai citite site-uri de Știri și Analize  în clasamentul publicat de SATI, cu un trafic de peste 2,6 milioane de cititori unici pe lună) și pe pagina de Facebook a Newsweek România (67.000 de urmăritori și un impact lunar al postărilor de 5 milioane persoane).

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te