Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu - online. Cât de prizat a fost

DE Alex Darvari | 15.06.2020 - 19:38
Sibiu100%

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), care a debutat la sfârşitul săptămânii trecute şi care se desfăşoară online în acest an, a înregistrat cifre impresionante de audienţă, spectacolele şi evenimentele din primul weekend înregistrând 180.899 de vizualizări.

SHARE

"Primul weekend al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, eveniment care a debutat vineri, 12 iunie 2020, şi care are loc în acest an online, a înregistrat cifre impresionante de audienţă până acum. Spectacolele şi evenimentele difuzate pe pagina de Facebook FITS şi site-ul www.sibfest.ro/fits-online au înregistrat 180.899 de vizualizări, de vineri până duminică.

Conţinutul #FITSonline a fost urmărit de 47.000 de vizitatori unici (27.661 au vizionat evenimentele pe site-ul festivalului şi 19.400 pe pagina de Facebook FITS). Festivalul continuă până duminică, 21 iunie 2020, cu spectacole prestigioase de teatru, dans, muzică, operă, spectacole de stradă, circ contemporan, conferinţe speciale, toate difuzate online", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Preşedinte FITS, Constantin Chiriac, a subliniat că iubitorii de frumos au răspuns în număr mare invitaţiei organizatorilor şi au demonstrat că eforturile organizării unei ediţii speciale online, într-un timp record, au meritat.

"În urmă cu două luni am hotărât, împreună cu echipa FITS, să fim primii care aduc la viaţă tema festivalului planificat pentru iunie, Puterea de a crede. Am ales să facem ceea ce părea atunci de neimaginat, să oferim publicului nostru un altfel de festival, o ediţie specială online, în aceeaşi perioadă în care urma să ne vedem cu toţii la Sibiu. Iată că iubitorii de frumos din comunitatea clădită în 27 de ani au răspuns invitaţiei noastre în număr mare şi ne-au demonstrat că eforturile de a organiza o astfel de ediţie în timp record au meritat din plin", a declarat Constantin Chiriac.

Potrivit organizatorilor FITS, luni s-a dat startul Bursei de Spectacole de la Sibiu, cu o conferinţă online care aduce împreună nu mai puţin de 100 de companii artistice din toată lumea, iar evenimentul este moderat de Cosmin Chivu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.