VREMEA Record istoric pentru Revelion. Ce temperatură va fi înregistrată la trecerea dintre ani

DE Alexandra Lupascu | 28.12.2023 - 08:45
VREMEA Record istoric pentru Revelion. Ce temperatură va fi înregistrată la trecerea dintre ani Foto: Pexels (fotograrfie cu caracter ilsutrativ)

VREMEA Record istoric pentru Revelion. Ce temperatură va fi înregistrată la trecerea dintre ani.

SHARE

VREMEA Record istoric pentru Revelion. Ce temperatură va fi înregistrată la trecerea dintre ani.

În ceea ce privește vremea de Revelion, meteorologii spun că valorile termice se vor menține la fel de ridicate ca și până acum.

”În ultima zi a anului, ne așteaptă un record termic între 4 până la 14 grade la nivelul maximelor și chiar și prima zi din anul 2024, valori de temperaturi la nivelul maximelor între 5 până la 13 grade. ”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM.

La noapte, cerul va fi variabil, temporar cu nebulozitate joasă în nord-vestul și centrul țării, dar local și cu ceață în zonele joase de relief.

VREMEA Record istoric pentru Revelion. Ce temperatură va fi înregistrată la trecerea dintre ani

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între -6…-4 grade în estul Transilvaniei și 5…6 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin, dar în a doua parte a nopții va crește probabilitatea pentru ceață. Vântul va sufla în general slab.

Temperatura minimă, deși în scădere față de nopțile anterioare, încă se va situa peste norma climatologică și va fi de -1…2 grade.

Prognoza meteo sâmbătă

Valorile termice se vor menține peste mediile multianuale specifice datei. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse în vest, nord și nord-est va ploua, iar la munte, în zona înaltă, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și pe spații mici în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade.

Citește și: HOROSCOP 25 decembrie -31 decembrie Ce zodii au pace între Crăciun și Revelion? Ce pericole sunt?

Dimineața și noaptea, local în regiunile extracarpatice și izolat în rest, va fi nebulozitate joasă sau ceață.

BUCUREȘTI. Valorile termice se vor menține peste mediile multianuale specifice datei, cu o temperatură maximă de 11…12 grade și o minimă de 0…2 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor mai fi condiții de ceață.

Prognoza meteo duminică

Valorile termice vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la finalul lunii decembrie în majoritatea zonelor.

Cerul va avea unele înnorări, iar probabilitatea de ploaie va fi în creștere în a doua parte a intervalului în vest și nord-vest, iar la munte, în zona înaltă, vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citește și: Care este originea petrecerii de Revelion? Când a apărut în România?

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană și izolat în rest, îndeosebi în regiunile vestice.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -6 grade în depresiuni și 7 grade pe litoral.

Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, va fi nebulozitate stratiformă sau ceață.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te