VIDEO Un tânăr de bani gata beat s-a înfipt cu Mercedesul CLA într-o dubă cu pepeni oprită: 5 răniți

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 09.07.2023 - 12:28

Un tânăr de bani gata din Iași s-a urcat băut la volanul Mercedes-ului său CLA, a mers cu viteză mare, n-a mai nimerit bine drumul, s-a înfipt într-o dubă cu pepeni parcată în afara carosabilului și a aruncat-o în alt autoturism. Toți cei 5 pasageri din Mercedes au scăpat.

SHARE

Radu Norocea, fiul lui Radu Norocea, patronul firmei de taxi RVR care a scăpat recent de pușcărie într-un dosar de tâlhărie după ce, în primă instanță, fusese condamnat la închisoare cu executare, și nepotul doctorului Victor Norocea din Iași, acționar la rândul său al firmei de taxi, a băut și s-a urcat la volanul Mercedes-ului său CLA alături de un prieten și trei fete. N-au mers mult, însă, au intrat într-o dubă cu pepeni parcată regulamentar.

În jurul orei 5.30 dimineața, poliția a fost anunțată că șoferul unui Mercedes care circula dinspre Iași către Ciurea a lovit o autoutilitară și un Opel, parcate lângă Hotel Capitol din Horpaz. Mercedes-ul s-a înfipt direct în spatele a autoutilitarei pline cu pepeni, aruncând-o în cealaltă mașină.

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs la ieșirea din municipiul Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite.

Citește și: FOTO „Regele” șoselelor, în Iași: Are BMW nou cu numere de Spania și nu respectă nicio regulă

În urma testării șoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

În urma accidentului 5 persoane au fost rănite și au fost transportate la UPU Sf. Spiridon cu diferite traumatisme ușoare, relatează ziaruldeiasi.ro.

Citește și: FOTO Vacanță cu buget redus pe Litoral: Unii turiști fac ciorbă în cameră și mănâncă din portbagaj

Care este starea tinerilor răniți în accident:

1. F Ioana 20 ani pasager dreapta fata: TCC cu PC, Hematom frontal, Tvm cervico-lombar amielic. Transportată la UPU NCH.

2. Elena Teodora 19 ani pasager spate stinga: Policontuzionat TCC cu PC. TCF Traumatism toraco abdominala. Traumatism cot drept. Transportată la UPU Spiridon.

3.  S Alexandra 19 ani pasager spate: TCC fără PC. Traumatism membru inferior drept. Dusă la UPU Sf Spiridon. 

4. Andrei 19 ani pasager dreapta spate: TCC fără PC. Traumatism toraco abdominal. Internat la Upu Sf Spiridon.

5. N Radu 22 ani șofer: tulburări de comportament, luat de către politie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te