VIDEO O șoferiță renunță să parcheze pe trotuar după ce e filmată. „Cine ești, mă? Sun la poliție”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 06.04.2022 - 17:18
O șoferiță renunță să parcheze pe trotuar după ce e filmată. „Cine ești, mă? Sun la poliție”. / Foto: captură video

O șoferiță a vrut să parcheze pe trotuar, blocând accesul pietonilor și cu fundul mașinii în drum, pe Calea Griviței din București. Un cetățean a descurajat-o fimând-o cu telefonul.

SHARE

Filmulețul postat pe rețelele de socializare a devenit viral.

Un cetățean indignat de șoferii care parchează unde și cum vor, fără a le păsa de reguli sau pietoni, a surprins în flagrant o șoferiță aflată la volanul unei Skoda Kamiq care încerca să parcheze pe trotuar, pe Calea Griviței, în zona veche, la intersecția cu o străduță, bineînțeles, alături de alte vehicule parcate cam în același stil.

Citește și: Dacia a scumpit din pix modelul Dacia Spring cu 12%, într-un an, în România. Cât costă în alte țări

Când a observat că este filmată, femeia a dat înapoi, s-a apropiat cu mașina de barbat și a început să-l ia la rost: „Cine ești, mă? De ce mă filmezi (...) Sun la poliție”.

Aflat pe domeniul public, cetățeanul a încercat să-i explice că acolo unde vroia să parcheze nu e loc de parcare. Și a început un schimb de replici savurat de internauți, după care șoferița și-a văzut de drum, probabil, căutând un alt spațiu unde să parcheze fără a fi filmată.

Citește și: Mini-vacanța de Paște: Românii iau cu asalt Bulgaria, Grecia, Turcia. E mai accesibil ca în România

Redăm câteva dintre zecile de comentarii la filmuleț:

„Sunt absolut uimit ca tanti s-a speriat si a plecat. Plus ca in zona chiar sunt locuri trasate, e adevarat ca poate nu gasesti fix unde ai treaba, dar daca mergi mai incolo spre Dacia gasesti cam la orice ora. Chiar si in filmare la sfarsit se vede ca pe stanga vis-a-vis de biserica era un loc, dar plm este cu bani alea”, a scris utilizatorul Bandispan.

„Vai mama ei”, a postat „Organic-Sound7950”.

„Astia sunt tari, de incep sa-ti ceara CV-ul cand ii intrebi de ce nu aduna rahatul cainelui de pe jos sau ca blocheaza intrarea in bloc cu masina. Dar tu cati ani ai? Dar ai facut dreptul? Dar esti de la Primarie? Frate, urci masina pe trotuar si nu mai poate trece nimeni. Ce calificari trebuie sa ai pt a vedea nesimtirea evidenta?”, a scris și utilizatorul „and_then_he_said”.

„Ai mașina noua ti-ai cumparat de banii aia si loc de parcare unde vrea mușchiul tau😂😂 Io nu înțeleg frate comportamentul asta, te vezi un pic mai sus uiți ca ieri conduceai o coaja de mașina. Si din păcate creier nu se poate cumpara !!! Si apropo carnet luat pe pile sigur rusine poliția romana ca înmânați carnetul tuturor șpăgarilor si inaptiilor incapabili sa înțeleagă codul rutier, care considera ca lor li se cuvine totul si nu au nici o obligație fata de ceilalți”, a postat „Ok-Diamond-6558”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te