VIDEO Membrii clanului Marmureaua au bătut angajații unui magazin ca să plătească taxa de protecție

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.06.2021 - 16:35

Trei angajați ai unui magazin au ajuns la spital după ce au fost bătuți de membrii calnului Marmureaua pentru că patronul nu le plătise taxa de protecție.

SHARE

Persoanele agresate și localnicii îi cunosc pe indivizii violenți. Clanul Mărmureaua a băgat spaima în comunitatea locală din Teleorman. De cele mai multe ori, oamenii nu au curaj să depună plângere la Poliției.

Citește și: Doi români cu nouă copii au ocupat ilegal o casă din Franța. Proprietara stă pe unde apucă de 2 ani

Ultimul incident violent al interlopilor din clanul Marmureaua a avut loc acum două zile în comuna Drăgăneşti Vlaşca, judeţul Teleorman.

Citește și: Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

Violențele au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Angajaţii au fost bătuţi de mai mulţi indivizi care ar face parte din clanul Marmureaua, relatează publicaţia Total Impact.  

 
Imaginile filmate sunt chiar din faţa pescăriei situată în centru, în zona pieţii din localitate.  

Citește și: VIDEO Interlopul Rechinu, transferat la închisoarea de maximă siguranță din care a evadat El Chapo

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Vităneşti au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Drăgăneşti-Vlaşca despre faptul că a fost agresat. Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a reieşit faptul că apelantul şi alte două persoane, bărbaţi, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbaţi pe care îi cunosc. În urma altercaţiei două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt", transmite IPJ Teleorman.

Citește și: Clanul turcilor Raim construia vile de lux pe Litoral. Aveau 3,5 milioane de euro din prostituție

Infracțiunile clanului Marmureaua

Sandu Felinar, zis "Lae", membru al familiei Marmureaua din Teleorman a fost arestat în 2019 după ce bătuse două femei și le tlhărise în aceeași zi în Alexandria.  

Vijai, membru al clanului Marmureaua, a fost protagonistul unor scene în care agenții au fost împinși, amenințați, iar individul a lovit cu pumnii și picioarele în mașina de poliție.
Potrivit IPJ Teleorman , bărbatul în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Giurgiu, a fost depistat de către polițiști la data de 19.01.2020, în jurul orei 17:00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza municipiului Alexandria, prezentând halenă alcoolică.

Acesta a refuzat testarea cu alcooltestul și a început circul cu agenții. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze în cele din urmă și bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Vijai și-ar fi demonstrat „talentele” și la Spitalul Județean Alexandria. Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te